5+1 tuti ajándékötlet, amit imádni fog a barátnőd!

Idén karácsonykor ünnepeld meg életed nőjét valami igazán stílusos és különleges ajándékkal: amire nem is számít, mégis kiugrik tőle a bőréből örömében. Alább összeszedtünk néhány olyan ötletet, amivel egy kis személyre és testre szabás után nem fogsz mellé trafálni.

#1 Parfüm

Illatot ajándékozni valakinek egy nagyon személyes gesztus, mert minden alkalommal, amikor majd magára fújja, rád fog gondolni. Persze ha már évtizedek óta ugyanazt a jól bejáratott parfümöt használja, akkor nem érdemes ily módon változásra presszionálni, mert rosszul is elsülhet, de ha szeret kísérletezni az illatokkal, akkor nagyon örülni fog neki.

#2 Gasztro könyv

Ha szeret főzni, egy különleges, trendi szakácskönyvvel garantáltan felvillanyozod. Nézz körül a kedvenc gasztrobloggereinél (akiket a közösségi oldalakon követ), nem adtak-e ki mostanában valamilyen szuper receptválogatást, ha pedig valamilyen speciális diétát, étrendet követ, akkor könyedén leszűkítheted a potenciális gasztrós könyvek körét.

#3 Polaroid fényképezőgép

Ha szeret fotózni és videózni, akkor egy Polaroid kamera nagyon emlékezetes ajándék lesz számára. A karácsony a különleges pillanatokról szól, egy Polaroid géppel pedig könnyedén megörökíthetitek ezeket, és akár másokkal osztjátok meg őket, akár közös otthonotokban kapnak majd helyet, mindig mosolyt fognak csalni arcotokra.

#4 Táncbérlet

Úgy tartják, egy közös hobbi vagy a közös tanulás jó hatással van a párkapcsolatokra, miért nem fogtok bele együtt valami újba? Az új év kezdete mindig a nagy fogadkozások időszaka, hát tegyétek idén közösen: tanuljatok meg tangózni, járjatok el swing órákra vagy borítsátok ki a szomszédot az új szteppcipőtökkel. A párod imádni fogja az ötletet!

#5 Hosszú hétvége

Ha tárgyak helyett Ti is élményeket szerettek gyűjteni, akkor egy pár napos pihenés valami lélegzetelállító helyen igazi telitalálat lesz. Legyetek aktívabb vagy inkább wellnessezős páros, kis hazánk tele van szebbnél szebb helyekkel, melyek karnyújtásra vannak tőlünk, és ha csak péntek délutántól vasárnap estig van időtök, akkor is tartalmas kikapcsolódást nyújtanak.

+1 CARIB köntös

És végezetül a kedvenc CARIB köntösünk, mely akár önállóan, akár a fentiek mellett kiegészítésként is szuper ajándékötlet! A barátnőd imádni fogja a pihe-puha, bársonyos anyag érintését a bőrén, a cuki kis zsebeket és a meleg kapucnit, szóval ne csodálkozz, ha ezentúl nem öltözik fel vasárnaponként. Már’ a köntöst leszámítva!