Történetünk

A napfényes nyár, a hűs strandok és a gyönyörű bikinik iránti szeretet egész életünket végigkísérte, és 1999-ben döntöttünk úgy, hogy szenvedélyünket hivatássá változtatjuk. Még ebben az évben megalapítottuk fürdőruha-gyártással foglalkozó cégünket, és már a kezdetektől fogva világhírű külföldi, illetve magyar fürdőruha- és fehérnemű-gyártó cégekkel dolgoztunk együtt.

A kellő szakmai tapasztalattal felvértezve 2002-ben indítottuk útjára első kollekciónkat CARIBBEAN néven, mely a vártnál is sikeresebb fogadtatásra talált. Ekkor már biztosak voltunk benne, hogy a tervezés nálunk nem egy egynyári hóbort lesz, és nekiláttunk felépíteni saját kis fürdőruha-birodalmunkat.

Screen Shot 2016-04-07 at 13.45.40

Energiát nem kímélve róttuk az európai divatfővárosok kiállításait és bemutatóit, hogy olyan beszállítókat találjunk, amelyek minőséggel és előremutató gondolkodással egyaránt hozzájárulnak az általunk megálmodott darabok kivitelezéséhez. Ennek köszönhetően ma olyan kiváló minőségű olasz, francia és spanyol alapanyagok, valamint kellékek borítják szabászasztalainkat, melyekkel a gyártás inkább játékos alkotás, mintsem munka.

Csapatunk minden évben újragondolja a klasszikus fazonokat. A hagyományos mintákat modern szabásvonalakkal ötvözzük, míg az előremutató és trendkövető színeket, kiegészítőket gyakran használjuk örökzöld fazonokhoz, így minden elkészült darab egyszerre szól divatról és egyéniségről. Az elmúlt két évtized tapasztalatainak köszönhetően végre megtaláltuk, és évről évre tovább csiszoljuk a tökéletes fürdőruha-receptet: egy csipetnyi elegancia, egy csipetnyi trend és egy csipetnyi TE.

Üdvözölünk a CARIB világában!

Modelljeink

BALOGH ELENI – CARIB Swimwear fürdőruha Modell

Magasság:
Mellbőség:
Derékbőség:
Csípőbőség:

Szépségversenyeken elért eredményei:

Miss Balaton 2019 – I. helyezett és Közönségdíj

 

KIRÁLY LILI – CARIB Swimwear fürdőruha modell

Magasság: 174 cm
Mellbőség: 93 cm
Derékbőség: 66 cm
Csípőbőség: 93 cm

Szépségversenyeken elért eredményei:

Miss Balaton 2014 – I. helyezett
Miss Multiverse 2021 – I. helyezett