Történetünk

A napfényes nyár, a hűs strandok és a gyönyörű bikinik iránti szeretet egész életünket végigkísérte, és 1999-ben döntöttünk úgy, hogy szenvedélyünket hivatássá változtatjuk. Még ebben az évben megalapítottuk fürdőruha-gyártással foglalkozó cégünket, és már a kezdetektől fogva világhírű külföldi, illetve magyar fürdőruha- és fehérnemű-gyártó cégekkel dolgoztunk együtt.

A kellő szakmai tapasztalattal felvértezve 2002-ben indítottuk útjára első kollekciónkat CARIBBEAN néven, mely a vártnál is sikeresebb fogadtatásra talált. Ekkor már biztosak voltunk benne, hogy a tervezés nálunk nem egy egynyári hóbort lesz, és nekiláttunk felépíteni saját kis fürdőruha-birodalmunkat.

Screen Shot 2016-04-07 at 13.45.40

Energiát nem kímélve róttuk az európai divatfővárosok kiállításait és bemutatóit, hogy olyan beszállítókat találjunk, amelyek minőséggel és előremutató gondolkodással egyaránt hozzájárulnak az általunk megálmodott darabok kivitelezéséhez. Ennek köszönhetően ma olyan kiváló minőségű olasz, francia és spanyol alapanyagok, valamint kellékek borítják szabászasztalainkat, melyekkel a gyártás inkább játékos alkotás, mintsem munka.

Csapatunk minden évben újragondolja a klasszikus fazonokat. A hagyományos mintákat modern szabásvonalakkal ötvözzük, míg az előremutató és trendkövető színeket, kiegészítőket gyakran használjuk örökzöld fazonokhoz, így minden elkészült darab egyszerre szól divatról és egyéniségről. Az elmúlt másfél évtized tapasztalatainak köszönhetően végre megtaláltuk, és évről évre tovább csiszoljuk a tökéletes fürdőruha-receptet: egy csipetnyi elegancia, egy csipetnyi trend és egy csipetnyi TE.

Isten hozott a CARIB világában!

Modelljeink

KOCSIS KORINNA – CARIB Swimwear fürdőruha Modell

korinna_kocsis_carib_swimwear_furdoruha_bikini_modell

Magasság: 173 cm
Mellbőség: 86 cm
Derékbőség: 64 cm
Csípőbőség: 92 cm

Szépségversenyeken elért eredményei:

Nyugat Királynője 2008 – 2. helyezett
Miss Tini Hungary 2008 – 2. II. helyezett
Vas Megye Szépe 2008 – 1. helyezett
Miss Earth Hungary 2009 – 1. helyezett
Miss Earth World 2009 (Fülöp-szigetek) – Swimsuit finalist
A 185. balatonfüredi Anna-bál – Bálkirálynő
A Szépségkirálynő 2013 – Közönségdíj-nyertes

 

PÓTÁRI LAURA – CARIB Swimwear fürdőruha modell

Magasság: 178 cm
Mellbőség: 89 cm
Derékbőség: 60 cm

Szépségversenyeken elért eredményei:

MISS BIKINI 2015 – 1. helyezett
Miss Universe Hungary 2015 – Top4
Miss Tourism Planet 2015 – Top5
Miss Hungary 2014 – 1. udvarhölgy