10 szépség a szépségről

A szépség különböző dolgokat jelent különböző embereknek, definiciója pedig helyenként és életkoronként változik. Sokszor hírességek, a társadalom, popkultúra, magazinok vagy akár divatbemutatók befolyásolják, mi az, amit szépnek gondolunk. Na de nézzük, mit mondanak a szépségről azok, akiktől nehéz lenne elvitatni.

 

778-4.jpg

Coco Chanel

?A legszebb szín a világon az, amelyik jól áll neked.?

 

tyra

Tyra Banks

?Minden lány lehet gyönyörű ? a vékonytól a plus size-ig, az alacsonytól a nagyon magasig, az ébenfeketétől a porcelán-bőrűig; a mókás, az ügyetlen, a félénk, a kívülálló és még sorolhatnám. Ez nem könnyű, mert a legtöbben még mindig egy keskeny dobozba helyezik a szépséget. Gondolkodj a dobozon kívül! Nézz a tükörbe, és találd meg az egyedi szépséget saját magadban.?

 

d7fhjj1t1mms16iq0m1p_400x400

Kim Kardashian

?Lehet, hogy van egy kicsi narancsbőröm. Lehet, hogy egy-két helyen foltos vagyok. Lehet, hogy emiatt szégyenkezek. De ha elfogadom, erőssé tesz.?

 

demi

Demi Lovato

?Bárcsak, visszamehetnék az időben, és megmondhatnám a tini önmagamnak, hogy gyönyörű vagy! De mivel nem mehetek, neked fogom mondani: mindegyikőtök egyedi, gyönyörű és megérdemel egy nagyszerű életet.?

 

beyo

Beyoncé

?Mindenkinek vannak hibái. És tudod, mivel ember vagyok, fontos, hogy másra is koncentráljak, mint a külső szépség.?

 

emma

Emma Watson

?Ez az egész szexinek lenni koncepció kínos és zavarbaejtő. Ha képes interjút készítenek velem, az emberek kétségbeesetten próbálnak megváltoztatni ? szőkébbre festenék a hajam, kiszednék a szemöldököm, frufrut vágnának nekem. Aztán ott van a ruha-választás. Mindenki azt akarja, hogy miniszoknyában legyek a képen. De az nem én vagyok. Kényelmetlenül érzem magam benne. Soha nem vennék fel miniszoknyát. És ennek semmi köze ahhoz, hogy védeném a Hermione imidzst. Egyszerűen csak nem venném fel. Személy szerint még csak azt sem gondolom, hogy szexi. Az lenne a szexi, hogy ?Itt vagyok, a mellem kint van, a szoknyám rövid, mindent láthatsz, amim van?? Én úgy gondolom, hogy szexi, amikor a kevesebb több. Minél kevesebbet mutatsz, annál kíváncsibbak lesznek rád az emberek.?

 

jessica

Jessica Alba

?Azt tanácsolom, amit anyám tanácsolt nekem ? legyél hidratált és aludj eleget. Igazán csak az számít, hogy belül legyél gyönyörű.?

 

taylor

Taylor Swift

?A szépség nyíltság. Annyi módja van, hogy valaki gyönyörű legyen.?

 

shay

Shay Mitchell

?Fogd azt az egy dolgot, amit legkevésbé szeretsz magadban, és gondolj rá úgy, hogy ez tesz téged különlegessé. Legyen ez rés a fogaid között, az anyajegy, amit mindig utáltál, vagy bőröd színe.?

 

gwyneth

Gwyneth Paltrow

?A szépség számomra azt jelenti, hogy jól érzem magam a bőrőmben. Azt, vagy egy szuper vörös rúzst.?

 

A CARIB csapat természetesen maximálisan egyetért a fentiekkel, de ahogy a tökéletes fürdőruha-recept, úgy szól a szépség definiciója is számunkra: egy csipetnyi elegancia, egy csipetnyi stílus és egy csipetnyi TE!

 

(via)