3 érv, hogy miért legyen neked is köntösöd!

Rengeteg nagy, bolyhos törülközőt tartasz otthon, hogy ha kilépsz a zuhany alól a hideg csempére, legyen, ami melegen tartson. De nem felejtesz el valamit? Mi lesz azután, hogy szárazra törölted magad, mi melegít fel? Egy piha-puha köntös kell neked, ami teljessé teszi az esti vagy reggeli forró fürdő vagy a hétvégi lustálkodás élményét. Még nem győztünk meg? Van még néhány érvünk amellett, miért tarts te is egy köntöst a fürdőszobádban!

1. Ébredj kényelmesen!

Semmihez sem fogható érzés, amikor a reggeli teádat vagy kávédat a könötösödben szürcsölöd el – úgy érezheted, hogy még mindig a puha paplan alatt vagy, holott mégsem vagy az ágyban.

2. Tökéletes öltözék egy csajos estére!

Ha átjönnek este a barátnőid, mi más lehetne tökéletesebb viselet a pedikűrhöz, arcmaszkokhoz és pattogatott kukoricás filmnézéshez, mint egy szemrevaló köntös?

3. Vasárnap cseréld a pizsamát köntösre!

A vasárnap a legjobb alkalom a pihenésre és a következő hétre való felkészülésre. És mi lehet a legjobb helyzet a relaxálásra? Naná, hogy a kanapé, ahol végre végiggondolhatod, amire eddig nem volt időd egy pihe-puha köntösben, ami teljesen elfelejteti veled, hogy bármit is viselsz.

 

Meggyőztünk? Nézd meg köntös-kollekciónkat,
és szerezd be köntösödet a Konkurencia üzleteiben vagy a Bikinishop webshopjából!