5 ok, hogy miért éri meg minőségi bikinit vásárolnod

Tudjuk. Néha pont az olcsó bikini az, amire éppen szükséged van. Lehet, hogy egyszer vagy kétszer hordod, aztán elajándékozod vagy eladod. A drágább, dizájner fürdőruha viszont nem egynyári kaland, hanem életre szóló befektetés, ahol nincs bocsánat a minőséget illetően.

Amikor dizájner fürdőruhákról beszélünk, mint amilyen a CARIB is, nem a klasszikus értelemben vett luxuscikkekre gondolunk. Sajnos a fast fashion árak teljesen eltorzították a gondolkodásmódunkat, amikor arról van szó, minek mennyi az értéke. Mindenki keveset akar költeni, de itt azt kell megérteni, hogy mindennek ára van. Annak is, ha éppen az ár az alacsony.

Gondolj csak bele, melyik a valaha volt legjobb és legrosszabb bikinid, és mennyibe kerültek… Megvan?

Akkor most csapjunk a hullámok közé: mi a fenéért olyan drágák a minőségi bikinik, és mégis miért éri meg minden egyes fillér, amit minőségi fürdőruhába fektetsz.

#1 Minden az anyagról szól!

Biztos te is jártál már úgy, hogy az akciósan vett fast fashion bikinid két strandolás után kibolyhosodott, netán ki is lyukadt. Meglepetés! A minőségi textileknek ára van. A tervezők pedig tudják, hogy az anyag a bikini gerince. A CARIB-nál mi olyan spanyol vagy olasz anyagokat választunk, amelyek bírják a napot, a sót és a sportolást anélkül, hogy elveszítenék élénk színeiket vagy megváltozna a szerkezetük.

#2 Mintha rád szabták volna!

A CARIB fürdőruháit úgy terveztük, hogy kényelmesen illeszkedjenek viselőjükre. A bikinifelsők pántjai a nyakban és háton is megkötősek, továbbá a két kosár közötti távolság is szabadon szabályozható. Az alsók szintén megkötősek a csípőn, így alkalmazkodnak tested folyamatos változásaihoz.

#3 Vegyél hazait!

Ha hazai tervezésű bikinibe fektetsz, akkor nem csak fürdőruhát vásárolsz, hanem támogatod a helyi tervezőket, gyártókat. A CARIB-nál minden darab gondosan kidolgozott és hatalmas szeretettel készült hozzáértő kezek által, amelyek tudják, mire van szükségük a magyar nőknek.

#4 Megéri a befektetést!

Beszéljünk a hosszú élettartamról! Persze, minden szezonban vehetnél 5 új fast fashion bikinit egy minőségi darab árából, amik aztán a szeméttelepen landolnak, mert egy nyarat se bírtak ki… De ez nem csak a megfizethetőségről szól, hanem a fenntartható döntésekről és a kevesebb hulladéktermelésről is.

Az eldobható divat világában a minőségi fürdőruhákba való befektetés nem csak üzleti kérdés, hanem befektetés önmagadba. Tehát, ha legközelebb egy árcédulát nézve felvonod a szemöldököd, ne feledd: ez nem csak egy bikini, hanem a minőség, a kézművesség és a stílus iránti elkötelezettség!

Disclaimer:
Nem bántjuk azokat, akik olcsó fürdőruhát választanak. Értjük, hogy a szűk költségvetés egy valóságos dolog. Cserébe azokat se ítélje meg senki, akik egy minőségi fürdőruhára befektetésként tekintenek.


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!