5 tipp, hogyan legyél magabiztos bikiniben

Amikor eljön az idő, és végre felveszed azt az icipici sárga pöttyös bikinit, egy jó adag magabiztosságra is szükséged lesz, mert nincs ennél vonzóbb kiegészítő, amit viselhetsz hozzá. Íme öt tipp, ami segít abban, hogy magabiztos legyél álmaid fürdőruhájában.

 

MOSOLYOGJ!

Tudtad, hogy a mosoly a legszebb dolog, amit egy nő viselhet? Mennyire igaz! Tanulmányok mutatták ki, hogy vonzódunk a mosolygós emberekhez, és ez az első dolog, amit észreveszünk ? nem a testet! Dobd fel egy vidám rúzzsal a mosolyod, és ragyogj!

 

SZÓRAKOZZ!

Ha éppen jól érzed, mi számíthat még? Ha mások azt látják rajtad, hogy mennyire jól szórakozol, automatikusan vonzóbbá válsz a szemükben, nem beszélve arról, hogy így inkább azokat vonzod be, akiket a személyiséged érdekel, nem pedig a tested.

 

JAVÍTSD A TARTÁSOD!

A rossz testtartás kevesebbnek mutat, mint ami vagy, nem beszélve arról, hogy alacsonyabbnak és kövérebbnek is tűnhetsz a valóságosnál. Bárhova is mész egyenesen járj, és akkor is húzd magad, ha leülsz. A testtartásod nagyon sokat elárul arról, mennyire vagy magabiztos.

 

HAGYJ FIGYELMEN KÍVÜL MINDENKI MÁST!

Amikor végre elégedett vagy magaddal kívül és belül, kit érdekel, hogyan néznek rád mások? Élvezd a nyarat!

 

EGYÉL EGÉSZSÉGES DOLGOKAT!

Az egészséges táplálkozás csodákat tesz a testeddel! A megjelenésed jobb lesz, nem beszélve a közérzetedről!

 

És végezetül: nem számít, hogyan találsz rá a magabiztosságra, csak az, hogy mindenhova vidd magaddal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük