6 dolog, amit jobb, ha átgondolsz bikini-vásárlás előtt

A tökéletes bikini megvásárlása általában hosszabb időt vesz igénybe, főleg, ha nem is tudod pontosan, mi lenne a számodra tökéletes. Összeállítottunk egy rövid kis útmutatót, melynél nem az számít, hogy a vékony vagy a kerekdedebb alkatúak táborát erősíted: ha végiggondolod az alábbi hat dolgot, a bikini-vásárlás gyerekjáték lesz ezentúl számodra.

1. Minőségi darabot vásárolj.

Hiába veszel olcsó és trendi bikinit, ha egy hordás után szétesik rajtad, az egészből nem marad más, csak ablakon kidobott pénz. Szánj rá egy picit többet – hidd el, hosszú távon kifizetődő lesz.

2. Mindig próbáld fel.

Álmaid bikinije meglehet, hogy kész rémálomként áll rajtad, ezért ha van rá lehetőséged mindig próbáld fel!

3. Győződj meg róla, hogy az anyag elég vastag.

A szivacs nélküli vagy szimpla anyagból készült bikiniknél mindig megvan az esély arra, hogy átlátszanak majd nedvesen, ezért legyél nagyon körültekintő, és lehetőleg olyat válassz, ami dupla anyaggal van ellátva a kényesebb részeken.

disney3

PEARL | DOLCE VITA

4. Nem fogsz minden bikiniben ragyogóan festeni, és ez így van rendjén.

Az, hogy nem állt jól egy nyakbakötős fazon, még nem jelenti azt, hogy örökre le kell mondanod a bikiniviselésről. Kísérletezz vele, melyik forma, fazon, szín és méret áll neked a legjobban.

5. Ellenőrizd a kapcsokat.

Kevés kellemetlenebb dolog történhet veled a vízben, minthogy egy nagyobb hullámnál elveszíted a bikini-felsődet, ezért mindig ellenőrizd, hogy a kapcsok rendben vannak-e, ha pedig megkötős a bikini, akkor mindig duplán csomózz.

6. Nem feltétlenül kell bikinit viselned.

Bikinit viselni nem kötelező, így ha nem érzed benne magabiztosnak magad, akkor számodra kiváló alternatívát jelenthetnek az egyrészesek és a trikinik, melyekben ugyanolyan csodásan festhetsz.

disney

BLACK & WHITE | GLAM