A hét kollekciója: DOLCE VITA

Legyen szó ízekről, illatokról, stílusról vagy ízlésről, a napfényes Itália mindegyikben élen jár. Különösképpen pedig az élet élvezetében. Dolce Vita kollekciónkat ez a déli vidámság és az élet szeretete ihlette: fiatalok vagytok, szenvedélyesek és gyönyörűek – erről szól a dolce vita.

A kollekció megalkotása során két színnel dolgoztunk, homokszínnel és törtfehérrel. A bikinik között kétféle mintát találtok: az egyikben barna-fehér pöttyös és barna-fehér csíkos anyagok dominálnak, míg a másikban monokróm anyagokat mixeltünk, az i-re a pontot pedig az arany berakás és csatt teszi fel.

A fazonok közül máris egy különlegességgel kezdenénk, amelyet a hagyományos egyrészes helyett ajánlunk. Az itthon egyedülálló fazonú, hálós anyaggal ellátott trikini eltakarja azokat a hastáji részeket, amelyeket nem akarunk megmutatni. Az anyag nagyon gyorsan szárad, és bátran ajánljuk kismamáknak is.

502-21

 

A dús keblűek számára ezekkel a bikinikkel készültünk: nagy kosárméret és széles pántú bugyi gondoskodik arról, hogy minden a helyén maradjon.

543-25-24 543-25-20

 

A nagyobb mellűeknek ajánljuk ezeket a háromszög fazonú bikiniket. Az elsőben a szivacs kivehető, a második pedig oldalt is tartja a mellett, így gyönyörű formát kölcsönöz neki, míg a harmadik szivacs nélküli bikini dupla anyagból készült, így garantáltan nem látszik át.

595-22-20

588-13-20

 

556-25-24

 

A kisebb mellűeknek ezt a push-upos háromszög fazont ajánljuk:

572-05-20

 

És természetesen a strandruha sem hiányozhat a kollekcióból:

510-22

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük