A strandtól a bárig

Nyaralás alatt az igazi szórakozás még csak akkor kezdődik, amikor lemegy a nap. Kétféle strandoló létezik: az egyik ilyenkor hazamegy, lezuhanyzik, és átöltözik az előtte álló estére. A másik pedig kiélvezi a nap utolsó sugarait, és a strandról egyenesen indul a bárba. Ha az utóbbi csoportba tartozol, olvass tovább!

Hogyan legyél stílusos nappal és éjszaka egyaránt anélkül, hogy kihagynád a csodás vízparti naplementéket? Egy tágas strandtáskára és egy sikkes strandruhára van csak szükséged, hogy a nyaralás minden perce élménydús legyen.

A strandtáskába mehet egy kisebb kozmetikai csomag hidratálókrémmel, ajakbalzsammal, dezodorral, vízálló szempillaspirállal, és ne feledkezz meg a hajadról sem: egy sósvizes hajápolóval felturbózhatod a vízparti hullámaidat. Egy jó strandtáskába ezen felül elfér még egy pár lapos szandál és néhány apróbb ékszer is.

És most jön a lényeg: a jól megválasztott strandruha, ami épp csak annyira öltöztet, amennyire szükséged van. Könnyed és stílusos, legyen szó csipkéről, kisfeketéről, vibráló színekről, sejtelmes anyagokról, játékos megoldásokról.

Idei kollekciónkban nagy hagsúlyt helyeztünk a kiegészítőkre: találsz nálunk kimonó jellegű strandruhákat, crop topot, strandkendőt is, amelyek kiváló társaid lehetnek az esti programokhoz.