Hogyan legyél olyan stílusos a strandon is, mint a francia nők?

A foci EB-nek köszönhetően a világ szeme most Franciaországon, ennek alkalmából pedig összeállítottunk egy bejegyzést, mellyel a francia nők előtt tisztelgünk egy kicsit. Mert róluk ugye mindenki tudja, hogy MINDIG elegánsan és ízlésesen öltözködnek olyan természetes érzékkel, amit kevesen tudhatunk magunkénak. Van mit ellesni tőlük!

Nézzük, hogyan csinálják a strandokon!

blog

JET-SET | MARINE STYLE bikini és MARINE STYLE sort | DOLCE VITA

1. A francia nők többnyire egyszínű fürdőruhákat hordanak, elegáns szabásvonalakkal, és a kihívó, aligbikinik helyett inkább a klasszikusabb vagy sportosabb fazonokat preferálják.

2. A strandruháik mindig passzolnak a fürdőruháikhoz, többnyire ugyanolyan színű vagy mintájú darabot választanak, és fontosnak tartják, hogy védje a bőrüket is a leégéstől.

3. Előszeretettel viselnek kalapot, ez szinte kötelező kiegészítő a strandon. Ha valakit mégis kalap nélkül látnál a francia tengerparton, biztos lehetsz benne, hogy az illető nem francia.

4. A túl barna bőr arrafelé szerencsére már nem divat, így napvédő krémek/tejek egész gramadájával felszerelkezve indulnak a tengerparti bevetésekre.