Hogyan vásárolj fürdőruhát online?

Már javában benne vagyunk a nyárban, de még mindig nem vetted meg a bikinid? Már a gondolatától is kiráz a hideg, hogy egy apró próbafülke sápasztó fényében vetkőzz le, miközben türelmetlen vásárlók sorakoznak a függöny mögött? Teljesen megértünk, úgyhogy inkább tarts velünk, és vedd meg a bikinid online!

Tudjuk, hogy az online vásárlás, bár kényelmes és praktikus, megvannak a maga kockázatai is, ezért összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel ezeket minimálisra csökkentheted.

1. Használd az Instagramot!

Az Instagram végtelen inspiráció-forrást jelent: könnyedén megnézheted, hogy a különböző fazonok és minták hogyan állnak a különböző testtípusokon bőrszíneken, és ahhoz is szerezhetsz ötleteket, hogyan kombináld a fürdőruháidat nyári gardróboddal és strandkiegészítőiddel.

Érdemes végigfutnod a kiszemelt gyártó Instagram-oldalát és kapcsolódó hashtageit is, hogy lásd, hogyan mutatnak a fürdőruhák a való életben a katalógusfotókon túl.

CARIB Swimwear (@carib.swimwear) által megosztott bejegyzés,

2. Keresd az ingyenes szállítást és az online promóciókat!

A webshopok általában mindig előrukkolnak valamilyen kedvezményes kuponnal, ajándékkal, akciókkal, érdemes figyelni a közösségi média oldalaikat, hogy lecsaphass rájuk. Ráadásul egyre több webshop működik ingyenes szállítással, úgyhogy érdemes alaposan körbenézni, és olyan helyről beszerezni a bikinit, ahol nem merülnek fel extra költségek az utolsó pillanatban.

3. Tanulmányozd a mérettáblázatot! 

Ahány dizájner, annyi méretezés. Mindig csekkold a mérettáblázatot, és amennyire csak lehet, mérj meg mindent magadon, és egyeztesd a megadott hosszúságokkal. Ha nincs megadva mérettáblázat, akkor keresd fel az üzemeltetőt, és kérj tőle mérettáblázatot!

4. Nézd meg a garanciális és csere feltételeket!

Előfordulhat, hogy végigmentél mind a három ponton, de mégsem lett jó a fürdőruha. Ezért csak olyan helyen vásárolj, ahol biztosítják a cserét vagy van lehetőség a vásárlástól történő elállásra, így megkíméled magad attól, hogy feleslegesen dobj ki pénzt az ablakon.

Reméljük, meghoztuk a kedved a kényelmes, online vásárláshoz, most pedig indulhat bikinivadászat!

carib-furdoruha-bikini-2018-uzletek-banner

Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!