Milyen bikinit hordanak a hírességek?

Ha csak egy kicsit is hasonlítasz ránk, valószínűleg egész évben te is a napokat számolod nyárig, és alig férsz a bőrödbe, hogy végre megérkezett. A hideg hónapokban – a nagy várakozás ideje alatt – mindig figyeltük, miben parádéznak hírességeink az örök nyárban, és most következő összeállításunkban a számunkra legkedvesebb lookok közül szemezgettünk. Inspirálódj te is kedvenceidtől, és szerezd be CARIB bikinidet, amiben úgy ragyoghatsz majd, akárcsak példaképeid!

 

ROJTOK

A rojtokra nem csak mi esküszünk! A fiús alkatú és kisebb mellű lányoknak különösen ajánljuk ezt a fazont, ugyanis szupernőies, és egyben optikaliag növel is.

blog-celeb-carib-furdoruha-bikini-2016-3

Balról jobbra: Rihanna | Ashley Tisdale | CARIB Swimwear – ETHNIC CHIC

 

PÖTTYÖK

A lassan 25 éves Pretty Woman című filmből ismert ikonikus pöttyös ruha mind a mai napig megihleti a divatvilágot – a legendás karakter, Vivian Ward ezzel a ruhával vált örömlányból igazi úrinővé. Íme a mi kedvenc Pretty Womanjeink!

blog-celeb-carib-furdoruha-bikini-2016-2

Balról jobbra: Brooke Vincent | Rita Ora | CARIB Swimwear – DOLCE VITA

 

PRINTEK

A geometrikus formák élénk színekkel kombinálva kifogyhatatlan inspiráció-forrást jelentenek, és szó szerint vibrálnak a nyári napsütésben, így minden évben találtok nálunk ilyen fazonokat.

blog-celeb-carib-furdoruha-bikini-2016-1

Balról jobbra: Rachael Finch | Gigi Hadid | CARIB Swimwear – NEW SPIRIT

(A borítókép Taylor Swift Hawaii nyaralásán készült. / Forrás: Taylor Swift Instagram)