Milyen fürdőruha illik a testalkatodhoz?

A nyár tagadhatatlanul megérkezett, és lefogadjuk, hogy egész álló nap ébren álmodsz arról, ahogyan a medenceparton napozol vagy a strandon heverészel a homokban. Az egyetlen dolog, ami sötét árnyékot vethet erre az idilli képre, az az, hogy még nincs meg a tökéletes fürdőruha mindehhez! Mi azonban nem hagyjuk, hogy bármi beárnyékolja a nyaradat: testalkat-kalkulátorunkkal kiszámolhatod, milyen testalkat vagy, és ehhez melyik CARIB bikini illik a legjobban!

MEGNÉZEM A TESTALKATOM

Ha megvagy a kalkulálással, térj vissza, és szemezgess a testalkatodra tökéletes fazonokból – isten hozzott az élet szebbik oldalán!

KÖRTE

A nők többsége körte alkattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy csipőben és fenékben a legerősebbek, míg a felsőtestük keskenyebb az alsó részekhez képest. Ehhez a testalkathoz olyan fazonokat célszerű választanod, amely a dekoltázs területére tereli a figyelmet, és nem fektet hangsúlyt a fenék tájékára. A legjobb, ha az alsó egyszínű és sötét, valamint fodroktól és figyelemfelkeltő kiegészítőktől mentes. Az alsó ne legyen nagy, mert csak még nagyobbnak mutatja a csipő területét. Javasoltak a vékony pántokkal oldalt megkötős bikinialsók, mert szintén karcsúsítanak. Felülre olyan bikinifelső kerüljön, amely kiemeli a melleket, és fodrokkal, ráncolással, rátétekkel ad egy kis pluszt ennek a területnek, a világos színek pedig nemcsak nagyítanak optikailag, de a tekintetet is vonzzák.

carib_bikini_furdoruha_2016_blog_testalkat_korte

BLACK & WHITE | ETHNIC CHIC | PEARL

ALMA

Ha a hasad és a melleid területe számít tested legszélesebb részének, akkor az alma alkatúak közé tartozol. A legjobb választás, ha olyan fürdőruhát veszel fel, amelyik eltakarja a hasat, vagy eltereli onnan a figyelmet. Az egyrészes fürdőruhákban és a trikinikben is bízhatsz, hiszen elfedik a hasi területet, a mély dekoltázs pedig vonzza a tekintetet és kiemeli kebleidet.

carib_bikini_furdoruha_2016_blog_testalkat_alma copy

JET-SET | JET-SET | GLAM

VONALZÓ

Ha azért nem szeretsz fürdőruhát hordani, mert túl fiúsnak találod a tested, arra van megoldás: a csipő és a mellrész területét kell erősíteni, ezért olyan bikinit érdemes választanod, amely itt hangsúlyos fodrokkal, feltűnő részletekkel, fényesebb rátétekkel. Az oldalt megkötős, a széles pántú vagy övrésszel rendelkező alsókat neked találták ki, a felsőrész esetében pedig szivacsos vagy fodrokkal díszített fazont válassz. Keresd a feltűnő, világos, ragyogó színeket, és azokat a figyelemfelkeltő mintákat, amelyek optikailag formásabbá varázsolnak!

carib_bikini_furdoruha_2016_blog_testalkat_vonalzo

MENTHA | ETHNIC CHIC | MARINE STYLE

HOMOKÓRA

A homokóra alkathoz szinte bármi jól áll, ők akármit választhatnak, az egyetlen, amire érdemes figyelni, az a mellméret. Az egyenes szabású felsőrészt például csak az apróbb keblűeknek ajánljuk, egy nagyobb mell nem kap benne elegendő alátámasztást.

carib_bikini_furdoruha_2016_blog_testalkat_homokora

NEW SPIRIT | MENTHA | MARINE STYLE