Milyen típusú bikini illik a legjobban a testalkatodhoz?

Nem újdonság, hogy mindannyian mások vagyunk: eltérő a testalkatunk, a haj- és bőrszínünk is. Viszont nagyon fontos, hogy tudjuk, milyen színű és szabású fürdőruhát válasszunk egyedi vonásainkhoz. A CARIB Swimwear most ad néhány tippet, amelyek segítségével könnyedén megtalálhatod álmaid fürdőruháját, legyen szó bikiniről, egyrészesről, brazil szabásról, mintás vagy egyszínű dizájnról.

Először is meg kell határoznod a testalkatod! Van, akinek kicsi a dereka, másoknak teltebb a dekoltázsa, vagy szélesebb a csípője. A jó hírünk viszont az, hogy minden típusra létezik egy tökéletes fürdőruha.

A háromszög testalkat

Ha széles a csípőd, vékony a derekad és viszonylag keskenyek a vállaid, kísérletezz a mellkasod kiemelésével, és válassz push-up vagy bandeau bikinifelsőt! A bikinialsó tekintetében próbálj ki egy magasderekú vagy brazil szabást, hogy meghosszabbítsd a lábad, és ami a legfontosabb, kerüld a túl sok anyagot a fenék részen, mivel az ellaposítja lenyűgöző alakodat.

A „H” testalkat

Ha a vállad és a csípőd egyformán széles, akkor hangsúlyozd a csípődet az oldalan masnival vagy megkötővel díszített bikinialsóval. A magas derekú bikinialsók is szépen kiemelik a derekadat. Amikor bikinifelsőt választasz, próbálj ki egy push-up vagy háromszög fazont a tökéletesen összehangolt külső érdekében. És egy bónusz tipp: kerüld a csíkokat!

A fordított háromszög testalkat

Ha szögletes a vállad és keskeny a csípőd, akkor érdemes a figyelmet a lábakra terelni. Kezdetnek kényeztesd magad egy egyrészes fürdőruhával, mélyen dekoltált nyakkivágással, amelytől kevésbé tűnik szélesnek a vállad. Ha inkább bikini-párti vagy, akkor push-up bikinifelsőt és alacsony derekú alsót ajánlunk neked, amivel kiemelheted a csípődet. És egy bónusz tipp: kerüld a vastag vállpántokat.

A homokóra testalkat

Az X-testalkattal rendelkező nőknek gyönyörű, vékony derekuk, lekerekített csípőjük és arányos mellkasuk van. Tökéletesen kiegyensúlyozott alakod bemutatásához válassz aszimmetrikus fürdőruhát, amely finoman emeli ki csodálatos íveidet. Ha a bikinit részesíted előnyben, akkor a háromszög fazon a legelőnyösebb választás, magas derekú, brazil szabású alsóval.


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!