Mit rejt a strandtáskád?

Reméljük, csak a legszükségesebbeket és mindenből valami természeteset! Összeállítottunk egy rövid kis listát azokból a dolgokból, amiket mi szoktunk a strandra vinni. Ennél többre még sosem volt szükségünk.

1. Strandruha ? hogy miért, erről ITT írtunk korábban!

2. Törülköző ? mi a minél színesebb darabokra voksolunk, amiket már messziről ki lehet szúrni.

3. Naptej ? ha csak egy dolgot viszel magaddal, az a naptej legyen! Lehetőleg naponta többször is használd, és próbálj olyat választani, ami természetes összetevőkből áll.

4. Ajakír ? érdemes a szánkat is védeni a kiszáradástól.

5. Napszemüveg ? minél nagyobb a napszemüveg, annál nagyobb területet véd. Nem pusztán a szemünket érdemes óvni, hanem a szemkörnyéki területet is az idő előtti ráncosodástól.

6. Víz ? inni, inni, inni! Így egész nap hidratált és energikus maradhatsz!

7. Rágcsálnivaló ? mi a friss gyümölcsöket szoktuk előnyben részesíteni, de ez ízlés kérdése, ki mit szeret falatozni a vízparton.

8. Olvasnivaló ? könyvet vagy magazint vinni a strandra sosem lehet rossz ötlet. Nincs meditatívabb annál, mint a hullámok hangjával a háttérben elmélyülni a kedvenc könyvünkben.

9. Zacskó ? ha a nap végén lecseréled a bikinit, jó, ha van nálad egy zacskó, amibe bele tudod tenni a nedves fürdőruhát.

+1 tipp: Ha esetleg olyanvalaki lennél, aki a strandon is sminket visel, arra bátorítunk, hogy próbáld ki egyszer anélkül. Meg fogsz lepődni, milyen felszabadultan érzed majd magad!

 

Day62- Packing for the beach-WM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük