Mit rejt a strandtáskád?

Reméljük, csak a legszükségesebbeket, és mindenből valami természeteset! Összeállítottunk egy rövid kis listát azokból a dolgokból, amiket mi szoktunk a strandra vinni a CARIB bikinink mellett. Ennél többre még sosem volt szükségünk.

1. Strandruha – mert könnyen fel- és levehető, véd a káros napsugárzástól, de közben nem melegít.

2. Törülköző – mi a minél színesebb darabokra voksolunk, amiket már messziről ki lehet szúrni.

3. Naptej – ha csak egy dolgot viszel magaddal, az a naptej legyen! Lehetőleg naponta többször is használd, és próbálj olyat választani, ami természetes összetevőkből áll.

4. Ajakír – érdemes a szánkat is védeni a kiszáradástól.

5. Napszemüveg – minél nagyobb a napszemüveg, annál nagyobb területet véd. Nem pusztán a szemünket érdemes óvni, hanem a szemkörnyéki területet is az idő előtti ráncosodástól.

6. Víz – inni, inni, inni! Így egész nap hidratált és energikus maradhatsz!

7. Rágcsálnivaló – mi a friss gyümölcsöket szoktuk előnyben részesíteni, de ez ízlés kérdése, ki mit szeret falatozni a vízparton.

8. Olvasnivaló – könyvet vagy magazint vinni a strandra sosem lehet rossz ötlet. Nincs meditatívabb annál, mint a hullámok hangjával a háttérben elmélyülni a kedvenc könyvünkben.

9. Zacskó – ha a nap végén lecseréled a bikinit, jó, ha van nálad egy zacskó, amibe bele tudod tenni a nedves fürdőruhát.

+1 tipp: Ha esetleg olyanvalaki lennél, aki a strandon is sminket visel, arra bátorítunk, hogy próbáld ki egyszer anélkül. Meg fogsz lepődni, milyen felszabadultan érzed majd magad!


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!