Mutasd a bikinid, megmondom, ki vagy!

Ha felidézed a bikinidet, melyik színt látod magad előtt? Hiszed vagy sem, ez sokkal több mindent elárul a személyiségedről, mint gondolnád! Hogy pontosan mit? Nézzük meg, mit mond rólad a kedvenc CARIB bikinid színe:

FEKETE

Védeni próbálod magad a téged körbevevő negativitástól. Független, erős akaratú és határozott vagy, valamint szereted kontrol alatt tartani saját magad és az adott helyzetet is.

SÁRGA

Független egyéniség vagy, aki alaposan megválogatja a környezetét. Kevés barátod van, de azok nagyon hasonló gondolkodásúak, és inkább a kis családias összejöveteleket kedveled, mint a nagyobb volumenű eseményeket.

FEHÉR

Nagy szükséged van békére és nyugalomra a mindennapokban – nem szereted, ha az idegeiden táncolnak. Szereted, ha csönd van körülötted, és befelé figyelhetsz.

SUMMER VIBES | CITRUS MIX

PIROS

Ambiciózus vagy és nagy benned a versenyszellem – mindig neked kell győznöd, a második hely nem elég számodra. Jelszavad: mindent vagy semmit!

KÉK

Együttérző, empatikus és gondoskodó vagy, ugyanakkor fokozott kreativitással és érzékenységgel rendelkezel. Mindig a megérzéseidre hallgatsz – ami a szíveden, az a szádon.

SZÜRKE

Nem szereted a szélsőségeket, a középutas megoldások híve vagy. Kicsit hűvös, kicsit konzervatív, ugyanakkor nagyon összetett és megbízható a jellemed. Mindenben a békét keresed, és aki a társaságodban van, azonnal ellazul és értékesnek érzi magát.

SUMMER VIBES

OLÍVA

Nagyon erős benned az anyai ösztön, és úgy érzed, meg kell védened másokat és gondoskodnod kell róluk. Neked is szükséged van erre a törődésre viszonzásul, de hajlamos vagy elhanyagolni a saját szükségleteidet mások érdekében.

ARANY

Nagy szükséged van rá, hogy szívvel-lélekkel szeress és szeressenek. Egy nyitott könyv vagy, aki sosem rejti véka alá az érzéseit.

PINK

Imádsz társaságban lenni, jönni-menni, és ha éppen nem ezt csinálod, akkor pedig a legújabb társasági eseményt szervezed. Kiváló előadó vagy, és általában a társaság leghangosabb embere is!

SUMMER VIBES | BLACK & GOLD


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT ONLINE!