A nagy bikini horoszkóp

Régóta keresed a tökéletes bikinit, de nem találod? Pedig a válasz talán végig ott feküdt az orrod előtt – a csillagokban megírva. A napi horoszkóp jövendölésekben nem könnyű hinni, de azt elég nehéz tagadni, hogy sokat viselünk magunkon a csillagjegyünkhöz tartozó személyiségjegyekből. Legyél akár egy feltűnő Oroszlán, egy romantikus Bika vagy egy kifinomult Bak, mi megpróbáltuk megtalálni számodra a tökéletes fürdőruhát.

KOS

Sosem érdekeltek az aktuális trendek, hiszen mindig a saját fejed után mész: a szokatlan szabásvonalak, a merész színek, hangsúlyos minták vonzanak. RIVIERA bikininkkel nem fogsz mellényúlni: kényelmes, sportos, ugyanakkor szuperszexi is.

BIKA

Amikor a tökéletes fürdőruháról van szó, a kényelem ugyanolyan fontos számodra, mint hogy jól nézzél ki. Míg mások mindig a legújabb trendeket követik, te biztos olyan időtálló darabot fogsz választani, melyben a következő szezonban is pontosan olyan megnyerő leszel, mint most. VITAL bikinink a klasszikus háromszög szabásvonalat képviseli, romantikus mintájával azonban mindig magadra vonzod majd a tekinteteket.

IKREK

Számodra a bikinik is az ellentétek összehangolásáról szólnak. Kiváló érzékkel párosítod a különböző mintákat és színeket, ETHNIC CHIC bikininkben pedig kiélheted sokoldalúságodat – egyedi stílusod már messziről látszani fog benne.

carib-blog-furdoruha-bikini-2017-bikini-horoszkop

Kos – RIVIERA | Bika – VITAL | Ikrek – ETHNIC CHIC

RÁK

A tökéletes fürdőruha a funkcionalitásról szól számodra – megspékelve egy nagyon is nőies csavarral. A világos színekhez vonzódsz, amelyekben egyszerre vagy elegáns és ragyogó, és nincs szükséged mély kivágásokra ahhoz, hogy szexi legyél bennük. DOLCE VITA bikininket neked készítettük.

OROSZLÁN

Mindig tied kell, hogy legyen a legragyogóbb bikini a parton, mert nem az a típus vagy, aki szeret beolvadni a tömegbe. Mivel uralkodó bolygód a Nap, a sárga és meleg színeket kedveled, ETHNIC CHIC bikininkben pedig garantáltan minden szem rád szegeződik majd.

SZŰZ

Téged természetes módon vonzanak a csajos dolgok, de ha fürdőruháról van szó, szereted ha van benne valami szemet-gyönyörködtető csavar, mint például egy különlegesebb szabásvonal vagy anyag. Korall színű JET-SET fürdőruhánkban minden benne van, amire egy Szűz csak vágyhat.

carib-blog-furdoruha-bikini-2017-bikini-horoszkop2

Rák – DOLCE VITA | Oroszlán – ETHNIC CHIC | Szűz – JET-SET

MÉRLEG

Sosem félsz új dolgokat kipróbálni: még ha bikiniről van szó, akkor is távol maradsz a szokványostól. ROUND UP bikininkben kedvenc színed, a kék dominál, a minták és a szexi szabásvonal pedig tökéletesen passzol kísérletezgető stílusodhoz.

SKORPIÓ

A tökéletes fürdőruha számodra egyszerű, de mégsem unalmas, és mivel a gardróbodban túlsúlyban vannak a fekete és sötét darabok, miért lenne pont a fürdőruhád más színű? VITAL bikinink szexi és határozott, akárcsak te, és bár többnyire a strandokon hordod, biztosak vagyunk benne, hogy egy farmersorttal és kiegészítőkkel kombinálva az utcára is fel fogod venni.

NYILAS

A stílusod leginkább választékosként írható le: szereted a feltűnő, szemet odavonzó mintákat és formákat, ennek ellenére sosem tűnsz kislányosnak, mindig minden körülmények között igazi nőként tündökölsz. BLACK AND WHITE bikininkben is.

carib-blog-furdoruha-bikini-2017-bikini-horoszkop3

Mérleg – ROUND UP | Skorpió – VITAL | Nyilas – BLACK AND WHITE

BAK

Bár mások általában kifinomultnak írják le a stílusodat, ez nem jelenti azt, hogy ne lennél ugyanakkor szexi is. Persze nem úgy, hogy mindent megmutatsz – jobban szereted inkább a klasszikust a modernnel ötvözve csábító részletekkel kiemelni a vonalaidat, amelyre tökéletesen alkalmas ez a JET-SET bikini.

VÍZÖNTŐ

Ha a külsődről van szó, semmit sem értékelsz alul, minden részletre nagy hangsúlyt fektetsz, és mindig arra koncentrálsz, mi okoz számodra örömet, nem pedig arra, mit gondolnak mások. Élénk színek, feltűnő minták: TROPICAL bikininkben garantáltan egész nyáron mosolyogni fogsz.

HALAK

Ha a tökéletes bikiniről van szó, hagyd, hogy előtörjön belőled a szabad szellem, és szárnyalj mint egy madár! SPIRIT bikinink mintája és a játékos rojtok kellőképpen bohémak hozzád, ugyanakkor a klasszikus háromszög fazon is kiválóan illeszkedik személyiségedhez.

carib-blog-furdoruha-bikini-2017-bikini-horoszkop4

Bak – JET-SET | Vízöntő – TROPICAL | Halak – SPIRIT


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!