Viszlát napozási csíkok, hello tökéletes barnaság – éljenek a bandeau bikinik!

A kétrészes fürdőruhák továbbra is koronázatlan királynői a strandoknak, szerelmeseik pedig számos szabásvonal közül válogathatnak: kosaras, háromszög, top, balconette, és persze nem utolsó sorban a pánt nélküli bandeau, mely a napimádók egyik legjobb barátja is.

bandeau fazonú bikinifelső egyre népszerűbb, nem véletlenül! Számos előnye közül az egyik, hogy mivel többnyire pánt nélkül vagy levehető pánttal lehet beszerezni, nem hagy nyomot napozás közben. A másik, hogy remekül lehet kombinálni, bármilyen ruhát veszünk is fölé, nem látszik ki, úgyhogy nem csak nappal, de az esti órákban is hasznunkra lehet.

carib-furdoruha-bikini-blog-bandeau

GLAM | ETHNIC CHIC | ETHNIC CHIC

A bandeau egyaránt jól állhat a kisebb és nagyobb mellűeknek is. Ha valakinek kisebb a dekoltázsa, akkor olyan bandeau fazont érdemes választania, mely fodrokkal, masnival, rojtokkal van díszítve, hogy ne lapítsa le a mellkast, míg a nagyobb mellűeknek arra kell odafigyelniük, hogy mindenképpen legyen benne merevítő és tartozzon hozzá levehető pánt, mely mozgás közben a helyén tartja a dolgokat, napozáshoz pedig le tudják venni.

Mint minden évben, most is számos CARIB bandeau bikiniből tudtok válogatni nálunk is. KATT IDE!


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!