5 bikini tévhit, ami egyszerűen nem igaz

Hölgyek, ne feledjétek: az életben fogadjátok meg a jó tanácsokat, és hagyjátok figyelmen kívül a rosszakat! Igaz ez a fürdőruhákra is. Az emberek sok mindent mondanak, és néha nehéz eldönteni, hogy ezek közül mi igaz és mi nem. Mivel nekünk, a CARIB-nál szinte minden gondolatunk a fürdőruhák körül forog, úgy érezzük, kötelességünk egy kicsit rendet tenni a fejekben, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd meg, amikor fürdőruhát vásárolsz. Nézzük az öt leggyakoribb tévhitet, és rántsuk le róluk a leplet!

#1 A világos fürdőruhák átlátszóak

Ez határozottan az egyik legnevetségesebb tévhit, ami szájról szájra kering! A legtöbb világos fürdőruha, különösen az általunk készítettek, teljes belső béléssel büszkélkedhetnek, amelyek minden átlátszóságot megakadályoznak, hogy te biztonságban érezhesd magad vizesen és szárazon is.

A bikiniméreted ugyanaz, mint a ruhaméreted

Nahát, nahát… Amikor szexi fürdőruhát vásárolsz, ne feledd, hogy sok fürdőruhamárka szűkebbre szabja a méreteket a szabványos nemzetközi méretezésnél. Mindig nézd meg az adott webshop vagy ruhamárka saját mérettáblázatát, hogy kisebbek, nagyobbak vagy megfelelnek a szokásosnak a méreteik. A miénket itt találod.

Csak a fekete karcsúsít

Ez egyszerűen nem igaz! A fekete valóban slankít, de számos más szín is karcsúsító hatású lehet, beleértve a sötétkéket, a mélylilát, a zöldnek és a barnának is számos árnyalatát. A szürke például csodákra képes, és gyakran jobban néz ki szőke vagy ősz hajjal párosítva, mint a fekete.

A kis mellű lányok szivacsra szorulnak

Határozottan nem! Noha az extra párnázás az egyik legegyszerűbb módja a keblek optikai kiemelésének, számos más trükk is létezik. Keresd a díszes bikini felsőket, a merész printeket, fodrokat, masnikat, flittereket. A kis mellnek ráadásul megvan az az előnye, hogy olyan szabásvonalakat is bevállalhatsz, amiket más adottságokkal rendelkezők már nem tudnak. Ilyen például a mély V-nyak.

Dús keblek = Egyrészesek

Aki szerint a nagy mellű hölgyeknek ragaszkodniuk kell az egyrészesekhez, az nagyobbat nem is tévedhetett volna! Ha a dús keblűek táborát erősíted, bármilyen fürdőruhát viselhetsz, a lényeg, hogy legyen benne merevítő, és széles, állítható vállpánt a biztos tartás érdekében.


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!