Egyrészes vagy kétrészes – ez itt a kérdés!

Már javában tervezed, mit vigyél a nyaralásra? Vannak, akik számára nem kérdés, hogy bikini vagy fürdőruha kerül-e a bőröndbe, de vannak olyanok is, akik számára ez az első és legfontosabb dilemma. Például azok, akik hosszú idő után most először utaznak el, bizonytalanok lehetnek abban, hogy a gyerekvállalást vagy intenzív edzést követő testalkat-változások miatt melyik opciót részesítsék előnyben. A CARIB természetesen most is segít megoldani a kérdést – nézzük, melyek a bikini vagy fürdőruha legfőbb előnyei.

A bikinik előnyei

A bikini egy szempontból nagyon előnyös: ha barnulni szeretnél, a kétrészesek számodra a legideálisabbak. Ebben az esetben természetesen nagyon fontos, hogy ügyelj a biztonságos napozásra, és mindig használj fényvédőt. Sőt, a legjobb, ha egy kaftánt is kéznél tartasz.

Sok nő, aki elégedetlen az alakjával, vagy akinek megváltozott az alakja, ódzkodik a bikinitől. Ennek azonban nem szabadna így lennie. Egy teltebb nő is fantasztikusan nézhet ki egy jól megválasztott kétrészesben. Azonban kulcsfontosságú, hogy mindig az alakodnak és méretednek megfelelő bikinit válassz, hogy javítsd megjelenésed. Sose próbáld magad belepréselni egy számmal kisebb bikinibe, mert a rosszul illeszkedő fürdőruhában pont hogy nagyobbnak tűnhet, amit kisebbítani akarsz.

A fürdőruhák előnyei

A fürdőruha tökéletes választás azoknak a nőknek, akik nem akarnak túl sokat mutatni magukból. Ugyanakkor az egyrészesek olyan előnyöket is nyújthatnak, mint például a haskontroll, amely bármilyen testméreten működhet. A jól megtervezett egyrészesek tonizálják és kiemelik a természetes alakot, ugyanakkor jól elfedik a megereszkedett vagy petyhüdt területeket.

A fürdőruhák egyetlen hátránya a bikinikhez képest, hogy kevésbé kényelmesek vizesen, és füllesztőek tudnak lenni a melegben, azonban megfelelő anyagválasztással és szabási-varrási technikákkal ez is orvosolható.


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!