Hogyan őrizd meg fürdőruhád újszerű állapotát?

Ha végre megtaláltad a tökéletes darabot, jó lenne, ha sokáig hordhatnád, igaz? Mutatjuk, hogyan mosd, szárítsd és tárold CARIB fürdőruhádat úgy, hogy szezonról szezonra megőrizze eredeti állapotát.

Készen állsz? Akkor kezdhetjük!

Használat után öblítés: Akár természetes vízben, akár medencében strandolsz, a nap végén mindig öblítsd át friss hideg vízzel fürdőruhádat, hogy eltávolítsd belőle a klór-, homok-/iszap- vagy sómaradványokat.

NO mosógép, köszönjük szépen: Még egy kímélő program sem feltétlenül ajánlott a fürdőruhaanyagokhoz, mert károsíthatja azokat. Ha teheted, mosd kézzel, glicerines szappannal és meleg vízzel.

Szárítás friss levegőn: Akárcsak a mosógép, a szárítógép használata sem ajánlott, mert ugyanúgy károsíthatja az anyagot. Az akasztás, lógatás sem tesz jót az anyagnak: szárítsd sima felületre fektetve, hogy ne veszítse el formáját, és keress helyet számára az árnyékban (vagy fordítsd ki), hogy jobban megőrizze a színét.

Lehetőleg ne érintkezzen napolajjal vagy testápolóval: a fényvédők, bronzosítók és egyéb napkrémek vagy -olajok kétségtelenül károsítják a fürdőruhákat. Legyél óvatos, amikor bekened magad, hogy ne menjen rá az anyagra. Ha mégiscsak kerül rá egy kicsi, távolítsd el egy nedves törülközővel.

Vasalás: Anyagaink 110°C alatti hőmérsékleten és gőzzel vasalhatók. Ez főként a korábbi évek fodorral díszített modelljeit érinti, hogy teljes pompájukban használhasd őket.

Tárolás: Akár bőröndről, akár szekrényről van szó, ideális, ha abban a légmentesen záródó műanyag zacskóban tárolod fürdőruhádat, amiben vásárlás után megkaptad.

Ha ezt a pár egyszerű és praktikus lépést betartod, CARIB fürdőruhád sokáig elkísér majd nyári kalandjaidon!


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!