Miért szeretjük annyira az állatmintát?

A trendek jönnek, majd mennek. Bizonyos trendek, színek és minták viszont csak jönnek, de nem mennek, azaz mindig divatban maradnak, évtől, évszaktól függetlenül. Az egyik ilyen trend az állatminta, mely évtizedek óta jelen van, legyen szó a kifutókról, a vörös szőnyegről vagy a strandokról. De mit szeretünk benne ennyire?

Az állatminta szeretete az 1930-as évekig nyúlik vissza, ekkor jött ki ugyanis a Tarzan című film, a divat szerelmesei pedig nem tudtak betelni a két főszereplő vibráló megjelenésével! Ezt követően az állatminta eleinte a státusz és a hatalom jelképének számított, a leopárdmintát a Dior járatta csúcsra az 1950-es években. Használata ezután már a mindennapi divat részévé vált, az 1980-90-es évektől pedig már olyan újabb printek jöttek divatba, mint a zebra, kígyó vagy tehén. Ma pedig már a punkoktól a hippiken át a high fashion rajongókig mindenki magáénak érzi. És akkor tegyük fel újra a kérdést, miért?

Sokoldalú

Te is szereted, ha valami sokoldalú, nem igaz? Ha többre vágysz, mint egy egyszerű színes kiegészítő, az állatmintával tutira nem lősz mellé! Egy leopárdmintás fürdőruhában egyszerre teszel lehengerlő és előkelő hatást.

Könnyen kombinálható

Egy állatmintás fürdőruhához minden jól passzol, legyen szó farmersortról vagy csipkés strandkimonóról, szinte bármilyen kiegészítővel kombinálhatod.

Mindig divatos

Te is biztosan igyekszel csökkenteni a kiadásaidat, és olyan ruhadarabokba invesztálsz, amelyek nem csak egy szezonban használhatók. Ráadásul egy állatmintás fürdőruhával egyaránt arathatsz egy medencés buliban, egy tengerparti koktélbárban vagy a Balaton-parton.

Az állatminta idén is hasít, nézd meg, milyen állatmintás újdonságokat találsz 2024-es kollekciónkban!


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!