5 ok amiért elengedhetetlen, hogy legyen köntösöd!

Ha eddig azt gondoltad, hogy nem hiányzik otthonodból a köntös, nagyon is tévedtél! Nincs kellemesebb, praktikusabb és nélkülözhetetlenebb téli darab, mint egy pihe-puha, meleg, stílusos és kényelmes köntös.

Váratlan vendégek
Bármikor betoppanhat hozzánk valaki úgy, hogy nincs időnk magunkra kapni valami fogadásra alkalmas viseletet. A legegyszerűbb ilyenkor felkapni egy köntöst, amiben nyugodtan ajtót nyithatunk.

D1013_14_469_0004_600

Nincs több fázás!
Ugye, milyen nehéz kiszállni egy nagy kád forró habfürdőből? Amellett, hogy nem könnyű szabadulni az élvezetektől, benne van az is a pakliban, hogy rémes érzés, amikor a testünket elöntő forróság után libabőrösek leszünk egy szempillantás alatt a hőmérsékletváltozástól. Ilyenkor a legjobb belebújni egy meleg köntösbe.

Pizsama parti köntös nélkül?
Nincs ott alvós buli, nincs wellness hétvégés lánybúcsú és semmilyen női SPA hétvége egyenköntös nélkül!

4004f8e947f12f49d8bdad7d1c2a043e

Szuper szexi!
Még hogy köntösben nem lehet csábítani! Inkább az a snassz, ha télen csak úgy leöltjük a hálóruhánkat egy kis összebújás előtt. Nincs ellenállhatatlanabb, mint érzékien és hanyagul leejteni a vállunkról puha köntösünket vagy hátra dobni benne vizes hajunkat szárítás előtt.

Megszabadulhatsz a pizsidtől
A pizsama, a hálóing és párunk kinyúlt pólójának ideje lejárt! Az hogy fázós vagy és köntösben bújsz az ágyba vagy éppen köntösöd alól bújsz a meleg takaró alá már csak rajtad múlik. Egy biztos: a legjobb, ha egy ellenállhatatlanul puha Carib köntösben hozod meg a döntésed!