Hol pancsolj a télen bikiniben?

Beköszöntött a hideg és ezzel vége az átpancsolt forró nyári napoknak, a vízparti pezsgő életnek és a bikiniben töltött kellemes sütkérezéseknek. A fürdőruha korszaknak azonban koránt sincs vége, csak egy picit átalakult, ahogy a nyári záporból is ropogós hópelyhek születnek majd.

Ha azt gondoltad, hogy kedvenc nyári viseleted bedobhatod a szekrény aljába és búcsút inthetsz neki egy időre, nagyon is tévedtél. Jöjjön 5 tökéletes hely, ahova mindenképp magaddal kell vinned télen is egy Carib Swimwear bikinit.

#1 Szauna
Nincs jobb a hideg szezon beköszöntével, mint egy mennyei, illóolajos szaunázás, miután úsztál egy jót. Amellett, hogy számos jótékony hatása van szervezetünkre, feltölti a lelkünket is a forró gőz. Fokozd az élményt azzal, hogy Carib bikinibe bújsz, mely a nyári kánikulát idéző rekkenő hőségben is kellemes viselet lesz majd.

sauna

#2 Wellness Hétvége
Egy kis kényeztetésből mindenkinek kijár! Ha úgy döntesz, hogy megjutalmazod magad egy hétvégi kikapcsolódással, ráadásként jöhet egy csinos bikini is, hogy tökéletes legyen a welnness hétvégéd. A 2017-es kollekcióban biztos mindenki utánad fordul majd!

wellnesspool

#3 Termálfürdő
Lazulj el minőségi eleganciába öltözve egy Carib bikiniben vagy fürdőruhában és engedd, hogy a termál víz ereje átjárja a tested és feltöltsön egy fárasztó téli nap végén.

thermal

#4 Jacuzzi Parti
Ha úgy gondolod, hogy nincs jobb egy tengerparti bulinál, akkor még nem voltál jacuzzi partin! Hagyd, hogy őrült játékba kezdjenek bikiniddel a lüktető fények, hogy bőröd gyöngyruhába öltöztessék a buborékok és felszabadítson a zene és a mennyei koktélok élvezete a hétköznapok szürke rabláncai alól.

jacuzzi

#5 Fűtött Medence
Minden nő imádja bámulni, ahogy az égen apró kristályokként táncolnak a hópelyhek. Gyönyörködj a bűbájos téli tájban a ropogó hótakaróból egy fűtött kültéri medencébe csobbanva vagy nézd az ablakon át ahogy a zord hideg tombol odakint, míg te bent élvezed forró fürdőd.

heatedpool2

#EXTRA PLUSZ
Ha pedig valami extrémebbre vágysz, irány egy tengerparti kaland vagy a bátrabbaknak egy síparadicsom a hegyekben, ahol élvezheted a verőfényes napsütést akár Carib Swimwear bikiniben is.

snow bikini

Ha pedig véget ért a téli élvezet, húzz a biknidre Carib köntöst és relaxálj egy jót, miközben körül ölel a puhaság. Osszátok meg velünk téli bikinis élményeiteket!