Best-ofs: A TOP 5 CARIB bikini 2017-ben

Még nem akarjuk temetni a szezont, hiszen néhány csodás hét még minden bizonnyal hátra van belőle, viszont szeretnénk megmutatni nektek, mely fürdőruháinkat szerettétek idén nyáron a legjobban széles kollekciónkból.

750-08-08-ROUGE-2017-elol-S-L-CARIB-furdoruha-bikini

#5 ROUGE

Szenvedély, szerelem, vitalitás. A piros melegséget áraszt, vibrál körülötte a levegő, és mágnesként vonzza a figyelmet – akárcsak ti, akik ROUGE fürdőruháinkat választottátok.

 

768-06-07-ETHNIC-CHIC-2017-S-L-push-up

#4 ETHNIC CHIC

ETHNIC CHIC bikinikben a geometrikus minták az azték formavilág ősi erejét idézik, az élénk színek pedig életre keltik a szabályos motívumokat. Egyszerre gyengéd és romantikus, ugyanakkor szuperszexi is – mindig jó választás, nem hiába szerettétek ennyien!

771-06-02-TROPICAL-2017-S-XL-CARIB-furdoruha-bikini-2

#3 TROPICAL

Virágok, pálmalevél, madarak – TROPICAL fürdőruhánk egyszerre vidám és elegáns sikkes szabásvonalakkal, karakteres megoldásokkal, hogy ti mindig a trópusokon érezhessétek magatokat!

771-07-26-BLACK-AND-WHITE-2017-S-L-push-up-CARIB-furdoruha-bikini-1

#2 BLACK AND WHITE

A fekete fehérrel párosítva mindig egyet jelent az eleganciával, akár két külön darabon, akár egy darabon jelenik meg a két ellentétes szín. BLACK AND WHITE bikininkben igyekeztünk olyan szabásvonalakat és kiegészítőket használni a fürdőruhákhoz, amik tovább hangsúlyozzák elegáns kisugárzásotokat.

772-05-04-DOLCE-VITA-2017-S-XL-CARIB-furdoruha-bikini

#1 DOLCE VITA

DOLCE VITA bikininket a déli vidámság és az élet szeretete ihlette: fiatalok vagytok, szenvedélyesek és gyönyörűek – erről szól a dolce vita.


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!