CARIB bikini stílusiskola

Ha kijártad a CARIB bikini stílusiskoláját, garantáltan megtalálod az alakodra tökéletes fürdőruhát: néhány ártatlan kis csalással elérheted, hogy ami nagyobb, az kisebbnek tűnjön, ami pedig kisebb, az nagyobbnak.

Ha felül kisebb vagy…

…az első és legfontosabb szabály, hogy mindenképpen olyan bikinifelsőt érdemes választani, amin hansúlyos kiegészítők, masnik, rojtok, fodrok stb. vannak, így elvonják a figyelmet a “méretről”. Háromszög-alakút csak akkor, ha az egész kosaras, és lehetőleg ne egyszínűt, hanem olyat, ami nagy mintákkal tarkított.

carib-furdoruha-bikini-blog-stilusiskola-1

GLAM | ETHNIC CHIC | ROUGE

Ha dús kebleid vannak…

…mindenekelőtt legyél érte nagyon hálás. Másodsorban a bikinifelső kiválasztásánal arra figyelj nagyon, hogy még véletlenül se csússzon ki belőle a melled. Lehetőleg olyat válassz, aminek vastag a pántja, van benne merevítő, vagy magas a nyaka, illetve kerüld a tenyérnyi háromszög-felsőket – minél nagyobb a kosár, annál biztosabb, hogy minden a helyén marad.

carib-furdoruha-bikini-blog-stilusiskola-21

GLAM | ETHNIC CHIC | ETHNIC CHIC

Ha erőteljes a hátsó feled…

…akkor mindenképpen a klasszikus alsót válaszd. Ne túl nagyot, de ne is túl kicsit, és lehetőleg minél diszkrétebb legyen. A hatalmas mintákat és élénk színeket lehetőleg kerüld, ha mindenáron ragaszkodsz hozzájuk, inkább a bikinifelsőn kapjanak helyet.

carib-furdoruha-bikini-blog-stilusiskola-31

JET-SET | ROMANTIC VINTAGE | ETHNIC CHIC

Ha fiús az alkatod…

Abból a szempontból szerencsés ez az alkat, hogy szinte bármilyen fazon jól állhat neki, a lényeg a részletekben rejlik. Feltűnő minták, kövek, csattok, zsinórok, fodrok, masnik – minden jöhet! Minél csajosabbak a kiegészítők, annál jobban ellensúlyozod a maszkulin vonásokat.

carib-furdoruha-bikini-blog-stilusiskola-41

ROMANTIC VINTAGE | NAUTIC | ETHNIC CHIC


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT ONLINE!