Mit mond el rólad a bikinid színe?

Ha felidézed a bikinidet, melyik színt látod magad előtt? Hiszed vagy sem, ez sokkal több mindent elárul a személyiségedről, mint gondolnád! Hogy pontosan mit? Nézzük meg, mit mond rólad a kedvenc CARIB bikinid színe:

FEKETE

Védeni próbálod magad a téged körbevevő negativitástól. Független, erős akaratú és határozott vagy, valamint szereted kontrol alatt tartani saját magad és az adott helyzetet is.

SÁRGA

Független egyéniség vagy, aki alaposan megválogatja a környezetét. Kevés barátod van, de azok nagyon hasonló gondolkodásúak, és inkább a kis családias összejöveteleket kedveled, mint a nagyobb volumenű eseményeket.

FEHÉR

Nagy szükséged van békére és nyugalomra a mindennapokban – nem szereted, ha az idegeiden táncolnak. Szereted, ha csönd van körülötted, és befelé figyelhetsz.

carib-furdoruha-bikini-blog-2018-szinek-1

JET-SET | ETHNIC CHIC | GLAM

PIROS

Ambiciózus vagy és nagy benned a versenyszellem – mindig neked kell győznöd, a második hely nem elég számodra. Jelszavad: mindent vagy semmit!

KÉK

Együttérző, empatikus és gondoskodó vagy, ugyanakkor fokozott kreativitással és érzékenységgel rendelkezel. Mindig a megérzéseidre hallgatsz – ami a szíveden, az a szádon.

EZÜST

Nem szereted a szélsőségeket, a középutas megoldások híve vagy. Kicsit hűvös, kicsit konzervatív, ugyanakkor nagyon összetett és megbízható a jellemed. Mindenben a békét keresed, és aki a társaságodban van, azonnal ellazul és értékesnek érzi magát.

carib-furdoruha-bikini-blog-2018-szinek-2

ROUGE | ROMANTIC VINTAGE | ROMANTIC VINTAGE

RÓZSASZÍN

Nagyon erős benned az anyai ösztön, és úgy érzed, meg kell védened másokat és gondoskodnod kell róluk. Neked is szükséged van erre a törődésre viszonzásul, de hajlamos vagy elhanyagolni a saját szükségleteidet mások érdekében.

ARANY

Nagy szükséged van rá, hogy szívvel-lélekkel szeress és szeressenek. Egy nyitott könyv vagy, aki sosem rejti véka alá az érzéseit.

NARANCS

Imádsz társaságban lenni, jönni-menni, és ha éppen nem ezt csinálod, akkor pedig a legújabb társasági eseményt szervezed. Kiváló előadó vagy, és általában a társaság leghangosabb embere is!

carib-furdoruha-bikini-blog-2018-szinek-3

ROMANTIC VINTAGEBLACK & GOLD | ROMANTIC VINTAGE


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!