ÉLETMÓD: 10 dolog, ami ellenállhatatlanul vonzóvá tesz

1. Felejtsd el, amit a női magazinok mondanak!

A stílus azt jelenti, hogy tudod, milyen fazonok és színek állnak jól neked, és úgy használod őket, hogy az erősségeidet hangsúlyozod, a „hibáidat” pedig elrejted. Legyél biztos benne, hogy a ruháid és a kiegészítőid tökéletesen illenek hozzád méretben is: egy számmal kisebb magassarkúban kacsázni egyáltalán nem vonzó.

 

2. Ne becsüld le a szépségápolást!

Nem feltétlenül attól nézel ki jól, hogy öt réteg smink van rajtad, de egy ápolt köröm, egy kiszedett szemöldök és egy kis parfüm nagyon sokat dobhat az összhatáson ? a vonzerő a részletekben rejlik.

 

3. Mindig legyél tiszta!

Tisztaság nélkül vonzerő nem létezhet. Mosd rendszeresen a hajad, zuhanyozz minimum egyszer egy nap, szőrtelenítsd a lábad, és győzödj meg róla, hogy friss a leheleted.

 

4. Legyél kedves!

Minél kedvesebb vagy, annál vonzóbbá válsz. Használd gyakran azt, hogy „kérem” és „köszönöm”, a káromkodást pedig felejtsd el! Még akkor is, ha a másik hihetlenül nehéz eset.

 

5. Válts egészséges életmódra!

Szakíts a kávéval, eddz hetente többször, igyál meg 3 liter vizet mindennap, és aludj eleget. Új világ fog feltárulni előtted.

 

6. Ne pletykálj!

Ha hiszed, ha nem, a pletykálás több kárt eredményez, mint hasznot, néha még a legjobb barátok között is szakadékot okoz. Hagyj fel ezzel a rossz szokással, és legyenek pozitívak a szavaid.

 

7. Tudj nevetni saját magadon!

Ismerd fel a hibáidat és vállald fel őket. Ha jól érzed magad a saját bőrödben, nyugodtan viccelődhetsz saját magadon ? veled fognak nevetni, nem pedig rajtad.

 

8. Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!

Teljesen értelmetlen soha véget nem érő „Tennivalók” listákat írni, ha nincs terved a feladatok elvégzéséhez. Ne várj holnapig, a dolgok nem fognak az öledbe pottyanni! Vedd a kezedbe az életedet, és csináld végre, amit akarsz csinálni, bármi is legyen az.

 

9. Ne foglalkozz mások véleményével!

Ha egyszer sikerül véghezvinni ezt, az életed gyökeresen megváltozik. Irányítson az, amit te hiszel és látsz!

 

10. Legyél hálás!

Egy nagyon vékony határ választja el a nagyfokú önbizalmat az arcátlanságtól ? maradj a határ jó oldalán! Mutasd meg az embereknek, hogy törődsz velük, legyél alázatos, fogadd el a hibákat és mondj köszönetet. Sose felejtsd el, honnan jöttél! Ez egy igazi nő legnagyobb vonzereje.

 

(Forrás: SWIMWEAR WORLD)