Indulhat a bikiniszezon: nézd meg 2023 legnagyobb fürdőruha-trendjeit!

Mivel köszönthetnéd méltóbban a meleg idő beköszöntét, mint egy teljes ruhatárfrissítéssel? Ahogy a vastag kötött pulcsikat légies blúzokra, a bélelt csizmát pedig pántos szandálra cseréled, valószínűleg a régi bikinid is egy kis frissítésre szorul. A keresgélést kezd 2023 legnépszerűbb fürdőruha-trendjeivel – mutatjuk kedvenceinket, amelyekkel garantáltan nem a melegtől lesz fülledt a levegő körülötted.

A zöld ötven árnyalata

2023 egyik legnépszerűbb színtrendje a lime zöld, mely természetesen a fürdőruha-ipart sem hagyta érintetlenül. Mi is szívesen kísérletezünk ezzel a színnel, de persze a zöld többi árnyalatával is nagy barátságban vagyunk, legyen szó egy mélyebb fenyő- vagy egy vidám Benetton-zöldről.

Játékos printek

Ha egy egyszerű fekete kétrészes nem a te ízlésed, akkor itt a tökéletes alkalom, hogy látványos printekkel kísérletezz. Egyre népszerűbbek az élénk minták, a természettől kölcsönvett motívumok, a harapnivaló gyümölcsök, vagy a fényes szegélyek.

Cutout őrület

Nem kell búvártanúsítványt szerezned ahhoz, hogy atletikus bikinit hordhass! A sportosabb fazonok gyakran aszimmetrikus pántokkal, colour blocking megoldásokkal és több anyaggal rendelkeznek, mint a „falatnyi bikininek” aposztrofált társaik, ugyanakkor olyan kivágásokkal és részletekkel operálnak, melyek ugyanolyan szexivé teszik őket.

Szafari sikk: zebraminták

Az állatminták mindig is helyet kaptak a legnépszerűbb trendek között, idén azonban a zebra printek szorítják le a dobogóról a gepárd-pöttyöket. A zebranyomat egyszerre heves és semleges: utal a természet vadságára, ugyanakkor hagyományosan fekete és fehér. Mi egy egész kollekciót szenteltünk idén ennek a szeretnivaló trendnek: Safari Chic fürdőruháink között elegánsabb és sportosabb fazonokat is találsz!


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!