Egyrészes fürdőruhák, amelyeknek minden nő gardróbjában helye van

Nem is olyan régen, egyrészes fürdőruhákat csak az iskolai tornaórákon láttál, de ez az utóbbi pár évben szerencsére alaposan megváltozott: az egyrészesek ismét meghódították a vízpartok világát – sokunk örömére! 

Lehet, hogy azt szereted, ha a fürdőruhád alaposan takar, de az is lehet, hogy nem csak a strandon, hanem az utcai ruháiddal is szívesen viseled, és még az is előfordulhat, hogy gyerekkorodban életmentő akartál lenni, és még most is szívesen kéznél tartod az egyenruhád. Bárhogy is legyen, fazonok, színek és anyagok végtelen arzenálja csábít, hogy kibővítsd a fürdőruha-készleteidet egy újabb egyrészessel.

Jungle Juice | Glamour Girl | Meow Meow

A bikinikkel ellentétben az egyrészes fürdőruhák könnyedén beilleszthetők a ruhatáradba: hordhatod őket kedvenc farmereddel vagy egy kényelmes sorttal. Ugyanakkor van valami tagadhatatlanul időtlen és elegáns is az egyrészesekben, még azokban is, amelyek követik az adott szezonok trendjeit. Idei kollekciónkban többféle fazonnal is készültünk, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez és vágyaihoz leginkább passzoló darabot!

Riviera Chic

Extra tipp: A trikini lesz a te darabod, ha szereted a bikinik szabadságát, de egy kicsit azért több takarást szeretnél!

Lost in Paradise | Jungle Juice