Milyen bikinifelsőt válassz?

Ha bikini vagy fürdőruha, ma már rengeteg stílus és márka közül válogathatsz – nem csoda, ha elveszel a választási lehetőségek között, és nehezen találod meg azt a fürdőruhát, amely tökéletes társad lesz a nyaraláson. Összeszedtük, milyen bikinifelső típusok közül válogathatsz nálunk, és milyen szempontok szerint érdemes az egyiket vagy a másikat választani.

A háromszög bikinifelsők főként kisebb mellűek számára előnyösek, de vannak olyan fazonok, amelyek szuperbiztonságos fedést biztosítanak, mivel elöl középen és oldalt is állítható a kosaruk, valamint a nyak- és oldalpántok is tetszőlegesen rögzíthetőek. A beépített push-up vagy a kivehető szivacs ráadásul tovább tökéletesítik a megjelenést.

A nyakbakötős bikinifelsők kiemelik a nőiességet. Az alátámasztott melleket egy kicsit megemelik, ezzel csodás formát adva a kebleknek. A nyakban megköthető pánt ráadásul sokkal kényelmesebb lehet, mint a vállpánt, és a vállpánttal ellentétben biztosan nem mozdul el a helyéről. Nálunk szinte csak nyakbakötős fazonnal találkozhatsz – mi a tökéletes illeszkedés hívei vagyunk.

A bandeau bikinifelsők nagyszerűek a csíkmentes barnuláshoz, de ha extra támogatásra van szükséged, nálunk azt is megtalálod: minden bandeau bikininket levehető pánttal készítjük, így napozáshoz leveheted, sportoláshoz pedig visszateheted a pántot. Bandeau bikinijeink között is találsz klasszikus csőfazont, de olyat is, amely merevítővel és bújtatott kosárral rendelkezik.

A magas nyakú vagy top fazonú bikinifelsők sportossá teszik a megjelenést, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének stílusosak. Mivel teljes mértékben fedik a dekoltázst, nem kell aggódni, hogy mozgás közben elcsúszik, ugyankkor a hangsúly itt a vállakra terelődik. Ha aktív életet élsz nyaralás közben, ideális választás a magas nyakú bikini.

Az egyvállas bralette bikinifelsők rendkívül stílusos megjelenést kölcsönöznek – néha nem árt egy kis asszimetria! Elegáns, mégis szórakoztató és – szó szerint – páratlan az egyvállas megoldás.


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!