Amikor a több több: az 5 legszexisebb CARIB bikini, amiben sok az anyag

Különleges válogatással készültünk nektek erre a hétre: egy szubjektív listát állítottunk össze a legszexisebb CARIB bikinikből. A kiválasztás szempontjai között azonban nem a kevés anyag szerepelt az első helyen, hanem az, hogy melyikben ragyoghattok a legcsodásabban.

#1 CHOCO & CHAMPAGNE

A magas derekú bikinit már rég nem a nagyinak vesszük, hanem magunknak. Persze nem azért, hogy bármit is takargassunk vele, hanem azért, hogy szexi homokóra-alakot csináljon nekünk.

Choco & Champagne bikininkbe a magas derék mellett a vékony pántok hoznak extra csavart, amik bár mutatnak egy kis bőrt, pont nem annyit, hogy zavarban legyél tőle.

Részletek: Choco & Champagne

 

 

#2 RENDEZVOUS

Természetesen egyrészesnek is helye van a listán, nem is akármilyennek.

Rendezvous fürdőruhánk mély hátkivágásával és különleges deklotázsmegoldásával érdemelte ki a helyet a listán, amelyet a mellkason végigfutó fodrok tesznek játékossá.

Részletek: Rendezvous fürdőruha

 

 

 

#3 MEOW MEOW

A klasszikus háromszög fazont szexi nagymacska mintával és az alsóra helyezett különleges pánttal fűszereztük meg, optikailag megemelve a bikini derékrészét.

Részletek: Meow Meow

 

 

 

 

 

#4 BLUE MY MIND

Ha elölről nézed egyrészes, ha hátulról, akkor kétrészes. Blue My Mind trikinink épp eleget takar, és épp eleget láttat ahhoz, hogy magabiztosan, mégis csillogónak érezd meg benne.

A kék-fehér csíkos navy stílus már rég nem a matrózok kiváltsága – de az tuti, hogy minden matróz álma!

Részletek: Blue My Mind

 

 

#5 AFTER DARK

Végezetül pedig egy csipkés strandruhára esett a választásunk. Nincs még egy olyan anyag a világon, amelyhez annyi mindent társították már, mint a csipkéhez: elegáns, nőies, titokzatos, ártatlan, romantikus, vagy éppen provokatív. Mi egy dologban vagyunk biztosak: a csipke olyan, mint aki viseli.

Részletek: After Dark

 

 

 

 

 


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!