Brazil bikini stílusiskola

A tanga bikini-alsók szerencsére már kimentek a divatból, a kevésbé kitárulkozó brazil szabás viszont tartja magát, és mi is bátran ajánljuk! A brazil nők nem véletlenül híresek a jó hátsójukról, a mélyebb bevágású brazil szabás pedig tökéletesen hangsúlyozza a szép formákat. Ezért tartják úgy, ha egyszer brazil bikini alsóra váltottál, akkor maradsz is majd annál. Szemléltetjük a különbséget:

Megtalálni a tökéletes brazil bikinit viszont néha óriási kihívást jelent. Azt az egy bikinit, ami passzol a személyiségedhez, amiben jól érzed magad, és amiben a legszexisebb formádat hozhatod a strandon (is). Buktatóból nem is egy van, és ha a cél a tökéletes összhatás – mi más lehetne? – nézd át rövid kis checklistünket arról, mit csinálj és mit ne csinálj, ha brazil bugyiról van szó. Kezdjük a buktatókkal.

NE TEDD

  1. A brazil bikini alsód még csak véletlenül se keltse azt a hatást, hogy most húztad ki a fehérneműs fiókodból! Kerüld a csipkét és kerüld az áttetsző anyagokat, így biztosan nem leszel közönséges benne.
  2. Sose válassz a kelleténél egy számmal nagyobb brazil bikini alsót, csak mert több az anyag benne, és jobban takar. Állandóan igazgatnod kell majd, hogy rendesen álljon rajtad, szóval akkor inkább válassz másik fazont.
  3. Mivel a feneked nincs védve, könnyen leéghet! Kend be ezt a területet is mindig, ha pedig megtörtént a baj, akkor takard el, amíg helyre nem áll.

TEDD

  1. Mindig legyen egy fekete brazil bikini alsód, ha pedig most veszed az elsőt, akkor fekete legyen, utána jöhetnek a többiek! A fekete mindenkinek jól áll, és nem annyira kirívó, mint a többi szín.
  2. Ha az első brazil bikinidet készülöd megvásárolni, olyat válassz, ami kevésbé kivágott, és jobban takar. Aztán ha kellően magabiztosnak érzed magad, megpróbálkozhatsz merészebb darabokkal is.
  3. Ha már a másodiknál tartasz, úgy vásárolj brazil bikinit, hogy tudd mixelni az elsővel: mix & match!
  4. Ha a brazil bikini alsód tökéletesen passzol rád, nem kell aggódnod, hogy sportolás közben elmozdul, vagy neadjisten’ lecsúszik rólad.

Nézd meg az idei kedvenc brazil bikinijeinket:

Blue My Mind

Choco & Champagne


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!