Mutasd a bikinid, megmondom, ki vagy!

Ha felidézed a bikinidet, melyik színt látod magad előtt? Hiszed vagy sem, ez sokkal több mindent elárul a személyiségedről, mint gondolnád! Hogy pontosan mit? Nézzük meg, mit mond rólad a kedvenc CARIB bikinid színe:

FEKETE

Védeni próbálod magad a téged körbevevő negativitástól. Független, erős akaratú és határozott vagy, valamint szereted kontrol alatt tartani saját magad és az adott helyzetet is.

SÁRGA

Független egyéniség vagy, aki alaposan megválogatja a környezetét. Kevés barátod van, de azok nagyon hasonló gondolkodásúak, és inkább a kis családias összejöveteleket kedveled, mint a nagyobb volumenű eseményeket.

FEHÉR

Nagy szükséged van békére és nyugalomra a mindennapokban – nem szereted, ha az idegeiden táncolnak. Szereted, ha csönd van körülötted, és befelé figyelhetsz.

PIROS

Ambiciózus vagy és nagy benned a versenyszellem – mindig neked kell győznöd, a második hely nem elég számodra. Jelszavad: mindent vagy semmit!

KÉK

Együttérző, empatikus és gondoskodó vagy, ugyanakkor fokozott kreativitással és érzékenységgel rendelkezel. Mindig a megérzéseidre hallgatsz – ami a szíveden, az a szádon.

ZÖLD

Nem szereted a szélsőségeket, a középutas megoldások híve vagy. Kicsit hűvös, kicsit konzervatív, ugyanakkor nagyon összetett és megbízható a jellemed. Mindenben a békét keresed, és aki a társaságodban van, azonnal ellazul és értékesnek érzi magát.

RÓZSASZÍN

Nagyon erős benned az anyai ösztön, és úgy érzed, meg kell védened másokat és gondoskodnod kell róluk. Neked is szükséged van erre a törődésre viszonzásul, de hajlamos vagy elhanyagolni a saját szükségleteidet mások érdekében.

ARANY

Nagy szükséged van rá, hogy szívvel-lélekkel szeress és szeressenek. Egy nyitott könyv vagy, aki sosem rejti véka alá az érzéseit.


Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!