Mit árul el rólad a bikinid színe?

Ha felidézed a bikinidet, melyik színt látod magad előtt? Judy Scott-Kemmis színpszichológus tanulmánya szerint ez sokkal többet elárul a személyiségedről, mint gondolnád! Hogy pontosan mit? Nézzük meg, mit mond rólad a kedvenc CARIB bikinid színe:

644-25-02 JET-SET
JET-SET

FEKETE

Védeni próbálod magad a téged körbevevő negativitástól. Független, erős akaratú és határozott vagy, valamint szereted kontrol alatt tartani saját magad és az adott helyzetet is.

672-17-40 Ethnic Chic
ETHNIC CHIC

SÁRGA

Független egyéniség vagy, aki alaposan megválogatja a környezetét. Kevés barátod van, de azok nagyon hasonló gondolkodásúak, és inkább a kis családias összejöveteleket kedveled, mint a nagyobb volumenű eseményeket.

643-22-28-mentha-caribswimwear-furdoruha-bikini
MENTHA

MENTA

Nagy szükséged van békere és nyugalomra a mindennapokban – em szereted, ha az idegeiden táncolnak. Szereted, ha csönd van körülötted, és befelé figyelhetsz.

668-07-14 Dolce Vita
DOLCE VITA

PIROS

Ambiciózus vagy és nagy benned a versenyszellem – mindig neked kell győznöd, a második hely nem elég számodra. Jelszavad: mindent vagy semmit!

672-17-43-pearl-caribswimwear-furdoruha-bikini
PEARL

LILA

Érzékeny, szenvedélyes, megértő és támogató vagy, mindig másokra gondolsz magad előtt, ezért sokan fordulnak hozzád segítségért – téged pedig az motivál, ha szükség van rád.

604-12 JET-SET
JET-SET

RÓZSASZÍN

Nagyon erős benned az anyai ösztön, és úgy érzed, meg kell védened másokat és gondoskodnod kell róluk. Neked is szükséged van erre a törődésre viszonzásul, de hajlamos vagy elhanyagolni a saját szükségleteidet mások érdekében.

650-07-16 Dolce Vita
DOLCE VITA

KÉK

Együttérző, empatikus és gondoskodó vagy, ugyanakkor fokozott kreativitással és érzékenységgel rendelkezel. Mindig a megérzéseidre hallgatsz – ami a szíveden, az a szádon.