Viszlát fehér csíkok, hello tökéletes barnaság – éljenek a bandeau bikinik!

A kétrészes fürdőruhák továbbra is koronázatlan királynői a strandoknak, szerelmeseik pedig számos szabásvonal közül válogathatnak: kosaras, háromszög, balconette, és persze nem utolsó sorban a pánt nélküli bandeau, mely a napimádók egyik legjobb barátja is.

A bandeau fazonú bikini felső egyre népszerűbb, nem véletlenül! Számos előnye közül az egyik, hogy mivel többnyire pánt nélkül vagy levehető pánttal lehet beszerezni, nem hagy nyomot napozás közben. A másik, hogy remekül lehet kombinálni, bármilyen ruhát veszünk is fölé, nem látszik ki, úgyhogy nem csak nappal, de az esti órákban is hasznunkra lehet.

carib-furdoruha-bikini-bandeau

DOLCE VITA | BLACK & WHITE | ETHNIC CHIC

A bandeau egyaránt jól állhat a kisebb és nagyobb mellűeknek is. Ha valakinek kisebb a dekoltázsa, akkor olyan bandeau fazont érdemes választania, mely fodrokkal, masnival, rojtokkal van díszítve, hogy ne lapítsa le a mellkast, míg a nagyobb mellűeknek arra kell odafigyelniük, hogy mindenképpen legyen benne merevítő és tartozzon hozzá levehető pánt, mely mozgás közben a helyén tartja a dolgokat, napozáshoz pedig le tudják venni.

carib-furdoruha-bikini-bandeau-2 copy

DOLCE VITA | MARINE STYLE | GLAM

Mint minden évben, most is számos CARIB bandeau bikiniből tudtok válogatni nálunk is. KATT IDE!