Mit mond rólad a bikinid színe?

Igaz, a bikini-szezon már elmúlóban, de annyira még nincs messze, hogy ne tudd felidézni egy szempillantás alatt a kedvenced. Szóval, melyik színt látod magad előtt? Ami először beugrik, az mond el a legtöbbet rólad. Nézzük is meg, hogy mit:

 

17-01

FEKETE

Valószínűleg védeni próbálod magad a téged körbevevő negativitástól. Független, erős akaratú és határozott vagy, valamint szereted kontrol alatt tartani saját magad és az adott helyzetet is.

 

467-05-10_

ZÖLD

Nagy szükséged van rá, hogy szívvel-lélekkel szeress és szeressenek. Egy nyitott könyv vagy, aki sosem rejti véka alá az érzéseit.

 

456-17-08_

SÁRGA

Független egyéniség vagy, aki alaposan megválogatja a környezetét. Kevés barátod van, de azok nagyon hasonló gondolkodásúak, és inkább a kis családias összejöveteleket kedveled, mint a nagyobb volumenű eseményeket.

 

456-17-06_

RÓZSASZÍN

Nagyon erős benned az anyai ösztön, és úgy érzed, meg kell védened másokat és gondoskodnod kell róluk. Neked is szükséged van erre a törődésre viszonzásul, de hajlamos vagy elhanyagolni a saját szükségleteidet mások érdekében.

 

472-17-27_

KÉK

Együttérző, empatikus és gondoskodó vagy, ugyanakkor fokozott kreativitással és érzékenységgel rendelkezel. Mindig a megérzéseidre hallgatsz ? ami a szíveden, az a szádon.

 

472-05-05_

ARANY

Sugárzó karizmával, személyiséggel és egyéniséggel áldottak meg az égiek. Olyan valaki vagy, akinek a társaságában mindenki értékesnek érzi magát és könnyedén képes ellazulni.