A nagy bikini horoszkóp

Régóta keresed a tökéletes bikinit, de nem találod? Pedig a válasz talán végig ott feküdt az orrod előtt – a csillagokban megírva. A napi horoszkóp jövendölésekben nem könnyű hinni, de azt elég nehéz tagadni, hogy sokat viselünk magunkon a csillagjegyünkhöz tartozó személyiségjegyekből. Legyél akár egy feltűnő Oroszlán, egy romantikus Bika vagy egy kifinomult Bak, mi megpróbáltuk megtalálni számodra a tökéletes fürdőruhát.

KOS

Sosem érdekeltek az aktuális trendek, hiszen mindig a saját fejed után mész: a szokatlan szabásvonalak, a merész színek, hangsúlyos minták vonzanak. MARINE STYLE bikininkkel nem fogsz mellényúlni: kényelmes, sportos, ugyanakkor szuperszexi is.

670-17-22 Marine Style

BIKA

Amikor a tökéletes fürdőruháról van szó, a kényelem ugyanolyan fontos számodra, mint hogy jól nézzél ki. Míg mások mindig a legújabb trendeket követik, te biztos olyan időtálló darabot fogsz választani, melyben a következő szezonban is pontosan olyan megnyerő leszel, mint most. MENTHA bikinink a klasszikus kosaras szabásvonalat képviseli, romantikus mintájával azonban mindig magadra vonzod majd a tekinteteket.

643-22-28-mentha-caribswimwear-furdoruha-bikini

IKREK

Számodra a bikinik is az ellentétek összehangolásáról szólnak. Kiváló érzékkel párosítod a különböző mintákat és színeket, PEARL bikininkben pedig kiélheted sokoldalúságodat – egyedi stílusod már messziről látszani fog benne.

672-17-42-pearl-caribswimwear-furdoruha-bikini

RÁK

A tökéletes fürdőruha a funkcionalitásról szól számodra – megspékelve egy nagyon is nőies csavarral. A világos színekhez vonzódsz, amelyekben egyszerre vagy elegáns és ragyogó, és nincs szükséged mély kivágásokra ahhoz, hogy szexi legyél bennük. DOLCE VITA bikininket neked készítettük.

668-05-15 Dolce Vita

 

OROSZLÁN

Mindig tied kell, hogy legyen a legragyogóbb bikini a parton, mert nem az a típus vagy, aki szeret beolvadni a tömegbe. Mivel uralkodó bolygód a Nap, a sárga és meleg színeket kedveled, ETHNIC CHIC bikininkben pedig garantáltan minden szem rád szegeződik majd.

672-17-40 Ethnic Chic

SZŰZ

Téged természetes módon vonzanak a csajos dolgok, de ha fürdőruháról van szó, szereted ha van benne valami szemet-gyönyörködtető csavar, mint például egy különlegesebb szabásvonal vagy minta. Korall színű JET-SET fürdőruhánkban minden benne van, amire egy Szűz csak vágyhat.

604-12 JET-SET

MÉRLEG

Sosem félsz új dolgokat kipróbálni: még ha bikiniről van szó, akkor is távol maradsz a szokványostól. GLAM bikininkben kedvenc színed, a kék dominál, a minták és a szexi szabásvonal pedig tökéletesen passzol kísérletezgető stílusodhoz.

650-17-23-glam-caribswimwear-furdoruha-bikiniSKORPIÓ

A tökéletes fürdőruha számodra egyszerű, de mégsem unalmas, és mivel a gardróbodban túlsúlyban vannak a fekete és sötét darabok, miért lenne pont a fürdőruhád más színű? JET-SET trikinink szexi és határozott, akárcsak te, és bár többnyire a strandokon hordod, biztosak vagyunk benne, hogy egy farmersorttal és kiegészítőkkel kombinálva az utcára is fel fogod venni.

602-10 JET-SET

NYILAS

A stílusod leginkább választékosként írható le: szereted a feltűnő, szemet odavonzó mintákat és formákat, ennek ellenére sosem tűnsz kislányosnak, mindig minden körülmények között igazi nőként tündökölsz. BLACK & WHITE bikininkben is.

671-07-01 Black & White

BAK

Bár mások általában kifinomultnak írják le a stílusodat, ez nem jelenti azt, hogy ne lennél ugyanakkor szexi is. Persze nem úgy, hogy mindent megmutatsz – jobban szereted inkább a klasszikust a modernnel ötvözve csábító részletekkel kiemelni a vonalaidat, amelyre tökéletesen alkalmas ez a JET-SET fürdőruha.

604-10 JET-SET

VÍZÖNTŐ

Ha a külsődről van szó, semmit sem értékelsz alul, minden részletre nagy hangsúlyt fektetsz, és mindig arra koncentrálsz, mi okoz számodra örömet, nem pedig arra, mit gondolnak mások. Élénk színek, feltűnő minták: NEW SPIRIT bikininkben garantáltan egész nyáron mosolyogni fogsz.

672-17-32-new-spirit-caribswimwear-furdoruha-bikini

HALAK

Ha a tökéletes bikiniről van szó, hagyd, hogy előtörjön belőled a szabad szellem, és szárnyalj mint egy madár! ETHNIC CHIC bikinink mintája és a játékos rojtok kellőképpen bohémak hozzád, ugyanakkor a klasszikus háromszög fazon is kiválóan illeszkedik személyiségedhez.

650-06-26 Ethnic Chic