A nagy leleplezés: 4 bikini mítosz, ami nem igaz

Lányok, sose felejtsétek el: a jó tanácsokat fogadjátok meg, a rossz tanácsokat pedig hagyjátok figyelmen kívül! Az emberek sok mindent mondanak, és sokszor nehéz megállapítani, vajon mennyi az igazság bennük. Mivel a napjaink, az életünk a bikinik körül forognak, kötelességünknek érezzük, hogy lerántsuk a leplet az őket övező városi legendákról.

A fehér vagy világos anyagból készült fürdőruhák átlátszanak.

Ez valószínűleg az egyik legnevetségesebb az összes közül. A legtöbb fehér vagy világos anyagból készült fürdőruha – a CARIB fazonok meg aztán pláne – olyan vastag belső béléssel vannak ellátva (az alsók is), amelyen még a szuperhősök sem látnak át, így biztonságban érezhetitek magatokat bennük vízben, parton egyaránt.

slider4_600
BLACK & WHITE kollekció

 

Csak feketében nézhetsz ki vékonyabban.

Bármennyire imádjuk is a feketét, ezt sajnos meg kell cáfolnunk: rengeteg egyéb szín van, ami optikailag vékonyít, például a tengerészkék, mélybordó, sötétzöld és barna. Ha pedig a mintás darabokat kedveled, akkor az átlós, függőleges vonalakat keresd, hiszen ezek (látszólag) szűkítik a törzset. A tengerész mintás bikinik ebben minden bizonnyal jó barátaid lesznek, nézd meg MARINE STYLE kollekciónkat.

672-17-22-bikini-Marine-Style-carib-swimwear
MARINE STYLE kollekció

 

A kismellű lányok csak push-upos bikinit vásároljanak.

Határozottan nem! Az extra szivacs persze nyilván a legegyszerűbb módja, hogy nagyobbnak mutassuk azt, ami kicsi, de ha valaki nem szereti a push-upot, rengeteg más módja van annak, hogy optikailag növeljük a dekoltázsunkat: fodrok, masnik, rojtok, flitterek, széles minták – a kellékek tárháza végtelen! Ezek az izgalmas kiegészítők a teltebb idomok illúzióját keltik, így nem a push-up az egyetlen megoldás, ha nem szereted. A lényeg, hogy kényelmes legyen, és nyugtasson még a tudat, hogy számos fazon, mint például a bandeau, csak a kismellűek kiváltsága.

668-06-26-Ethnic-Chic-bikini-caribswimwear
ETHNIC CHIC kollekció

 

A nagymellű lányok csak egyrészest hordhatnak. 

Aki ezt kitalálta, annak nagyon, de nagyon nincs igaza: a teltebb dekoltázsú nők is viselhetnek bármilyen fazont! A merevítők és a széles pántok (főként a nyakbakötősek, melyek a vállakat is keskenyítik) megadják azt az extra biztonságot, amivel minden a helyén marad, de ha még többre vágysz, akkor a kosaras fazonokkal sosem nyúlhatsz mellé.

643-22-28-mentha-caribswimwear-furdoruha-bikini
MENTHA kollekció