Napbarnította bőr csíkok nélkül: éljen a bandeau!

Mindannyian szívesen töltekezünk a napsütésben egy hosszú és forró nyári napon, azonban sok olyan fürdőruha létezik, ami nem kívánatos világos csíkokat hagy a bőrünkön egy-egy napfürdő után. Most neked is biztosan megjelenik lelki szemeid előtt a különleges sokpántos darabod, vagy a kedvenc félvállas, esetleg magasnyakú bikinid. Bármennyire is fantasztikus darabok ezek, lehetetlen egyenletes barnulást elérni bennük.

Mi tudjuk, milyen nehéz megtalálni azt a fürdőruhát, ami tetszik és barnulás szempontjából is ideális, hiszen hiába dolgozunk egész nap a csodás napbarnította megjelenésért, ha aztán tele leszünk zavaró fehér csíkokkal.

Szóval, a legjobb megoldás napozáshoz a pánt nélküli bandeau bikini, mely nem hagy csíkokat napozás közben. Ráadásul ezt a fazont remekül lehet kombinálni bármilyen ruhával is, hiszen nem látszik ki az öltözet alól. Így nem csak nappal, de az esti órákban is viselni tudjuk.

A bandeau egyébként egyaránt jól állhat a kisebb és nagyobb mellűeknek is. Ha valakinek kisebb a dekoltázsa, akkor olyan bandeau fazont érdemes választania, mely fodrokkal, masnival, rojtokkal van díszítve, hogy ne lapítsa le a mellkast, míg a telt keblűeknek arra kell odafigyelniük, hogy mindenképpen legyen benne merevítő és tartozzon hozzá levehető pánt, mely mozgás közben a helyén tartja a dolgokat, napozáshoz pedig levehető.

Jó barnulást kívánunk, de két dologra azért figyelj: mindig magas faktorszámú naptejet használj, ha napozol, utána pedig kend be magad napozás utáni krémmel!