Push-up vagy nem push-up? Ez itt a kérdés

Régebben egyértelmű volt a válasz: a nagyobb mellű nők a nem push-upos fürdőruhákat választották, míg a kisebb keblűek a push-upot preferálták. Ez azonban egyre inkább változni látszik a body positivity, magyarul testpozitivitás mozgalomnak köszönhetően. Ha elbizonytalanodtál, melyik kosártípust válaszd, olvass tovább!

A push-up nagyon is előnyös tud lenni, ha a push-up hatás természetesnek tűnik. Ebben kulcsfontosságú szerepe van a méretnek! Korábban sokan választottak eggyel kisebb méretet, hogy erősebb legyen a felemelő hatás, de így az eredmény nem volt kifejezetten ízléses. A megfelelő méret viszont kicsit megemeli és középre helyezi a mellkast. És mi a helyzet a dús keblekkel? Ebben az esetben kiváló támogatást ad, és javítja a testtartást is.

A puha szivacsos bikinik könnyű párnázattal vannak ellátva, egyfajta vastagabb bélést jelentenek, amelyek tartják az alakjukat. Csodálatos minden melltípushoz és mérethez, és gyönyörű kerek formát ad a kebleknek. Csakúgy mint a push-up bikinik esetében, itt is figyelni kell a gondos tárolásra, hogy a szivacs ne gyűrödjön vagy deformálódjon.

Nézd meg a teljes Lost In Paradise kollekciót!