SZÉPSÉG: 10 trükk, amit minden lánynak ismernie kellene

Érdemes ezt a tíz aprócska trükköt beletenni  a kincsesládádba: gondoskodni fognak róla, hogy a legkevesebb időráfordítással a legjobbat hozd ki magadból.

 

1.

Használat előtt tartsd a szemceruzád hegyét két másodpercig láng fölé, majd hagyd hűlni tizenöt másodpercig. Ezután húzd ki vele a szemed ? a hibátlan, maszatolódásmentes és tartós hatás garantált.

 

2.

A körömfestés legnehezebb része, hogy megvárd, míg megszárad. Egy rossz mozdulat, és kezdheted az egészet elölről. Ha nincs sok időd a száradásra, tedd a kezed néhány percre egy tál hideg vízbe ? értékes perceket spórolhatsz vele!

 

3.

Készíts saját testradírt: egy rész olívaolaj és két rész barnacukor összekeverésével. Ha pedig istennőként szeretnél illatozni, adj néhány csepp illóolajat vagy apróra vágott mentalevelet a keverékhez.

 

4.

A zsíros haj sosem szép, de mi van ha elaludtál és nincs időd hajat mosni? A száraz sampon erre tökéletes megoldás, de mi van, ha nincs kéznél? A babahintőpor lesz a megmentőd! Dörzsöld bele a hajadba, és már indulhtasz is!

 

5.

Nincs otthon ajakbalzsamod, de kiszáradt a szád? Néhány csepp olívaolaj vagy méz kiválóan helyettesíti. Egyet ne csinálj: soha ne nyalogasd a szád, mert attól csak tovább szárad.

 

6.

Nézzünk szembe a tényekkel: senkinek sincs ideje arra, hogy naponta ötször tegye fel a rúzst az ajkára. És erre nincs is szükség, ha ismered az egyik legrégebbi trükköt: a rúzs használata után óvatosan tegyél rá egy zsebkendőt, majd ecsettel púderezd be.

 

7.

Mindig zuhanyzás után szedd ki a szemöldököd, a szőr ilyenkor lágyabb, és kevésbé fáj. A szedést mindig alulról kezd, így könnyebb megtartani a szemöldököd ívét.

 

8.

Soha, de tényleg soha ne feküdj le aludni anélkül, hogy lemostad volna a sminked. Ha nincs kéznél sminklemosó, használj babatörlőkendőt helyette. A sminket könnyű eltávolítani vele, és a bőrt is kíméli.

 

9.

Szeretnél tökéletes strandhullámokat a hajadba, de nem akarod kitenni a hajsütővas okozta károsodásnak? Megoldható. Egy éjszaka alatt. Lefekvés előtt fond be a hajad szorosan, ha felébredtél ereszd ki, fújd be hajlakkal, és már jó is vagy.

 

10.

Mindig úgy mosolyogj, hogy az egész város felragyogjon körülötted!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük