UTAZÁS: 10 srác, akivel utazás közben találkozhatsz

Valószínűleg mindenkivel előfordult már, aki egyedül vagy barátnővel utazgatott, hogy az út során megismerkedett valakivel. Nem akarunk sztereotipizálni, de azért egy kicsit mégis. Összeállítottunk egy tizes listát azokról a típusokról, akik a rengeteg lányos útibeszámolóban valahogy azért mégiscsak ismétlődő elemek.

 

1. AZ AUSZTRÁL

A lányok nagyon szeretnek ausztrál srácokkal összejönni. Általában mindenben passzolnak, elképesztően vonzóak, és tudják, hogyan kell bulizni, mivel az ausztrálok aztán szeretik elengedni magukat. Az pedig különösen nagyon izgató bennük, hogy az utazás az életük ? mintha sosem kéne dolgozniuk. A legjobb pedig az bennük, hogy a legtöbb ausztrál srác a nem-ausztrál lányokat preferálja.

 

2. A HÁTIZSÁKOS

Az a lány, aki még soha nem csókolt meg nála fiatalabbat, valószínűleg kivételt tesz majd a „hátizsákossal”. A többnyire európai származású srác a gimi után egy évet utazgatással tölt, majd ezután kezdi el a főiskolát, amit te valószínűleg rögtön elkezdtél. A korkülönbség ellenére valahogy mégiscsak vonzóak ezek a srácok a náluk idősebb nők körében ? ami a tengerentúlon történik, a tengerentúlon is marad…

 

3. A HELYI, AKI TURISTÁKAT SZED FEL

A helyi, aki tökéletesen beszél angolul, és a turistás bárokban szedi fel azokat a lányokat, akikről tudja, hogy hamarosan tovább állnak. Nincs elkötelezettség, nincs nyomás, plusz ő lehet a hősöd (ha elég nyitott vagy), akinek az oldalán megismerheted a város valódi arcát.

 

4. A HELYI, AKIT NEM ÉRTESZ

Hmm… Testbeszéd! Kit érdekel, ha te csak mosolyogsz meg bólogatsz, míg ő beszél? Elveszni a szemében százszor jobb, mint bármelyik beszélgetés. És persze mindig is új nyelveket szerettél volna tanulni, és új kultúrákat akartál megismerni.

 

5. A CSALÓ

Sajnos nem egyszer hallottunk ilyenről, ha nem is személyes tapasztalat. A srác nyaral, lányokat szed fel az út során, aztán másnap megtalálod a Facebookon a barátnőjével pózolva. Próbáld meg elkerülni.

 

6. A HAZAI

Ha hosszabb ideje utazgatsz, egy idő után az „Imádom ezt az akcentust!” gondolatokat felváltja majd a „De jó lenne végre az anyanyelvemen beszélni valakivel…” sóhaj. És ilyenkor, ha találkozol valakivel otthonról, azonnal lelki társadnak érzednek. Pedig minden bizonnyal nem az.

 

7. A LATIN SZERETŐ

Valószínűleg brazil. Vagy olasz. Mindenesetre tuti, hogy elcsábít, és te hagyni fogod. Kicsit hosszabb ideig húzza, mint amennyit igényelnél, de ne aggódj, ez ilyen latinos dolog. Megéri a várakozást.

 

8. AZ ÚTITÁRS

Ha egy olyan sráccal utazol együtt, aki egyáltalán nem érdekel (úgy amúgy), előfordulhat, hogy egy idő után mégiscsak elfog a vágy iránta. Talán az utazás élménye vagy a közös kaland az oka, de a lényeg, hogy külföldön lenni más, és valahogy ti is mások vagytok.

 

9. AZ AMERIKAI

Channing Tatumra emlékeztet, ráadásul annyira szexi, hogy Hollywoodban él. Ez a legtöbb esetben persze nem igaz, még Hollywood közelében sem járt, és nem ismer egy hírességet sem, de neked azért jól esik ezt hinni.

 

10. A TILTOTT GYÜMÖLCS

Ő az a srác, akibe bele tudnál szeretni, de nem akarsz a hatalmas földrajzi távolság miatt. Miközben értelem és érzelem között vívódsz, ne feledd: a kapcsolatok nem tartanak örökké, a különleges pillanatok viszont igen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük